Zó wil ik leven.

Ik zoek
leuk werk
Ik zoek een hobby
Wat kan ’n vrijwilliger doen?

Dagstructuur zorgt voor kleur en rust in Jo’s leven

Jo weet precies wat hij wil en kan, maar ook wat hij niet kan. In zijn werk en dagelijks leven heeft hij duidelijke structuur nodig om met een goed gevoel te kunnen functioneren. Dat bieden zijn begeleiders hem; thuis en op zijn werk bij de Makro, maar ook bij de uitoefening van zijn vele hobby’s. En dat zijn er nogal wat: muziek luisteren, wandelen, uitgaan, fitnessen, creatief bezig zijn en voetbal kijken bij zijn favoriete club Minor.

Voetbalfan

Als fervent voetbalfan - Feyenoord in het bijzonder - kan Jo honderduit vertellen over voetbal; van de plaatselijke competitie en de Eredivisie tot de Europa League en het WK. Jo weet er alles van, inclusief de namen en rugnummers van alle vedettes. Alleen de inrichting van zijn appartement zegt al genoeg.

Serieus bezig, maar niet altijd!

Jo is heel serieus met zijn leven en zijn ontwikkeling bezig. Zo werkt hij al vijf jaar met veel inzet en plezier bij de Makro. Lichaam en geest houdt hij gezond met fitnessen, wandelen, creatief bezig zijn en muziek luisteren. Maar het leven hoeft niet altijd serieus te zijn. Zoals Jo zelf zegt: “’n Beetje gek doen hoort erbij hè…, anders heb je geen leuk leven!”