Vrije tijd

22 juni 2020 | Belangrijk bericht: Vanaf 1 juli starten we weer met deel activiteiten Radar Vrije Tijd!

Waar ontmoet je nieuwe mensen en maak je vrienden? Heb je plezier en krijg je energie? Precies, in je vrije tijd. Wij helpen je graag om je vrije tijd leuk en zinvol in te vullen.

Lange wandelingen maken met een groep, naar de disco gaan, samen koken, op vakantie of een uitstapje, sporten bij een vereniging in de buurt of gewoon bijkletsen bij een kopje koffie.

Wensen en mogelijkheden

Invulling van vrije tijd is iets heel persoonlijks. Samen met de cliënt en de mensen om hem heen onderzoeken we de wensen en mogelijkheden en proberen die vervolgens zo goed mogelijk in te vullen. Het liefst in de eigen, bekende omgeving. Dat kan bij een gewone sport- of hobbyclub in de buurt of bij een vereniging met een aangepast programma voor mensen met een beperking.

Meer informatie

Zelf organiseren we ook allerlei leuke clubactiviteiten voor cliënten. Bijvoorbeeld op het gebied van sport- en spel, cultuur en ontspanning. En wie niet zelfstandig kan of wil reizen, kan voor een begeleide vakantie terecht bij Vakantiereizen Schik met Poldermaat . Er is voor elk wat wils. Plezier verzekerd!