Woonvorm Scharn in Maastricht

Vrijwilligers gezocht voor diverse activiteiten in woonvorm Scharn

Maatje

Voor een mannelijke bewoner zijn we op zoek naar een maatje (tussen 35 en 45 jaar) oud om samen leuke activiteiten te doen. Denk hierbij aan: ergens iets gaan drinken, naar de film, uit eten, samen koken of  activiteiten die te maken hebben met muziek (rock) of schilderen (rocksterren).

De bewoner heeft een eigen persoonlijke stijl en voorkeuren op het gebied van muziek (Bruce Springsteen), speelt/ probeert zelf gitaar te spelen. Hij houdt van actief bezig zijn maar kan ook genieten van een dagje niets doen. Het kan zijn dat in de begeleiding een lichte sturing nodig is.

Je bent iemand die betrouwbaar, vriendelijk én duidelijk is.

Gezellige groepsactiviteiten

Ben jij iemand die  houdt van gezelligheid, er op uit gaan met cliënten (koffie drinken) en/of binnenshuis activiteiten doen (spelletjes, gesprekjes, muziek luisteren etc.)? Dit kan zowel doordeweeks of in weekenden. 

Stoere activiteiten

Voor een van onze groepen is specifiek een mannelijke vrijwilliger gewenst, liefst tussen de 30 en 50 jaar oud.

Ben je iemand die echt stevig in zijn schoenen staat en je grenzen goed kan aangeven? Vind je het leuk vindt om stoere activiteiten te doen, ben je sportief of houd je van sportieve zaken (kungfu, voetbal etc.)? Laat het ons weten.

Maar ook als je van koken houdt samen of voor een groep mannelijke bewoners (leeftijd tussen 30 en 60 jaar), neem met ons contact op!

Beschikbaarheid: door de week in de avonduren en/of in het weekend  een paar uurtjes beschikbaar kan zijn (hoeft niet wekelijks).

Dagbesteding

Of wil je liever helpen in de dagbesteding op locatie?

Van maandag tot en met vrijdag  van 09:00 tot 16:00 uur doen we samen activiteiten met wat ouderwordende cliënten. Heb je enkele uren per week beschikbaar? Bel of mail ons dan.

Je kunt ook meehelpen met een van onze samenwerkingsprojecten met een school en een werkhuis, of met cliënten in de moestuin van onze woonvorm werken.

Ben je creatief en niet bang om vieze handen te krijgen, of heb je ervaring met houtbewerking dan is dat mooi meegenomen zijn, maar het is geen pré.

Info/contact inzake bovenstaande vrijwilligersvacatures:

Woonvorm Scharn, Kelly van Hoorn,

k.hoorn@radar.org tel. 088-350 5056
 

Overige info

Radar heeft een vrijwilligersbeleid met vrijwilligersvoorwaarden zoals begeleiding door een professional, scholing,  evt. een onkostenvergoeding, etc.

Algemeen contactadres

Radar, Randwycksingel 35, 6229 EG Maastricht,

088 - 350 5000  www.radar.org/vrijwilliger

Coördinator vrijwilligerswerk: Jane Piets-Hardenberg

j.hardenberg@radar.org  

voor pdf klik hier