Expositie 'Starters'

Expositie met werken van nieuwe kunstenaars

Vanaf 9 maart tot en met 22 juni is in galerie Ut Glaashoes van Radar* in Maastricht de expositie ‘Starters’ te zien; een kennismaking met vier nieuwe kunstenaars werkzaam bij Atelier Ut Glaashoes:

  • Veerle Lotgering,
  • Roxanne Crals,
  • Marighiléne Wirtz
  • Alain Hes.

Samen met gastexposant keramiste Annelie Pieters-Wolfs tonen deze unieke kunstenaars hun eigenzinnige tekeningen en schilderijen.

Annelies Pieters - Wolfs Marghilene Wirtz Roxanne Crals

Vorig jaar is atelier Ut Glaashoes uitgebreid met enkele nieuwe kunstenaars. Jonge mensen die de eerste stappen zetten naar een kunstenaarsbestaan.Veerle Lotgering heeft verschillende cursussen gevolgd en wil zich verder ontwikkelen als schilder. Roxanne Crals maakt nu al prachtige grafische tekeningen; Marighilene Wirtz is een vrije tekenaar van haar sprookjeswereld en Alain Hes blijkt een natuurtalent.

Gastexposant Annelie Pieters-Wolfs heeft haar sporen in de keramiek al ruimschoots verdiend en is een welkome aanvulling op deze tentoonstelling.

De opening van de expositie ‘Starters’ is op vrijdag 9 maart om 20.00 uur (toegang vanaf 19.30 uur) en is gratis toegankelijk.

Tijdens de expositie zijn de openingstijden: ma t/m vr van 10.00 – 15.00 uur of op afspraak en op zaterdag 10 maart van 14.00 – 17.00 uur.

Uitnodiging