Expositie 'Met z'n allen"

"Met z'n allen', zo heet de zomerexpositie in Atelier & Galerie Ut Glaashoes in Maastricht van 26 juni tot 2 oktober.

De zomerexpositie staat bij Ut Glaashoes traditioneel in het teken van veel kleurigheid en diversiteit. Dit komt doordat allen bij Ut Glaashoes werkende kunstenaars deel nemen aan deze groepsexpositie. Alle kasten gaan open en de meest markante outsidersschatten  zien het zomerse daglicht. Gevarieerd werk van alle kunstenaars, werkzaam in het atelier van Ut Glaashoes, zal te bewonderen zijn waarbij de grote verscheidenheid opvalt in de werken van deze bijzondere kunstenaars. Met werken op papier, hout en doek en objecten gemaakt van verschillende materialen en uiteenlopende afmetingen.

 

JP Dreessen - Odalisk Matisse                Jorien Marks - Vogels vliegen   

Zo weerkaatst de zomer met al zijn kleurenpracht in de ruiten van Ut Glaashoes. De openstaande deuren bieden toegang tot de knusse stadstuin waarin de beeldentuin ingericht wordt door verschillende kunstenaars; Paul de Win, Gonny Scheuerman, Kediri, Chris Gadiot en Chrys Steegmans.  Zij zullen de prachtige ommuurde stadstuin omtoveren tot een kunstzinnige oase midden in Wyck. Kom genieten van deze zomerse kunst.

 

Beeldentuin                                              Paul van den Broek

                                                                 - Bloemstilleven    

De opening van de expositie is op vrijdag 26 juni vanaf 19.30 uur.

           

  

            

     

De opening van de expositie is op vrijdag 26 juni vanaf 19.30 uur.

Zaterdag 27 juni van 14.00 – 17.00 uur

Tijdens de expositie zijn de openingstijden: ma t/m vr van 10.00 – 15.00 uur of op afspraak. 

Uitnodiging expositie

Door een technische fout is een groot aantal van onze uitnodigingen met een verkeerde aanhef c.q. voornaam verstuurd. Hiervoor onze excuses.