Werken bij Radar

Ricardo wil zijn eigen geld verdienen. Ine wil meer onder de mensen zijn. Soraya wil graag spelen met leeftijdsgenootjes. En Frans wil een eigen plek om te wonen. Iedereen is verschillend en toch willen we allemaal één ding: een eigen leven leiden. Bij Radar zorgen we er voor dat dit mogelijk wordt.

Radar helpt kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg om invulling te geven aan hun leven op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Dat doen we in nauwe samenwerking met het netwerk en verschillende partners in de regio.
Wij zijn pas tevreden als de kwaliteit van bestaan van onze cliënten erop vooruit gaat en zij op basis van hun eigen mogelijkheden meedoen. Midden in de samenleving, zoals iedereen. Zodat ze oprecht kunnen zeggen: Zó wil ik leven.

Deze visie vraagt om medewerkers die de uiteenlopende problematiek van onze cliënten begrijpen en die diversiteit juist opzoeken. Om medewerkers die houden van meedenken en van de vrijheid om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor die ene cliënt. En om medewerkers die voortdurend willen blijven leren: van collega’s, van trainingen en opleidingen én natuurlijk van onze cliënten.

Ontdek hieronder onze actuele vacatures.

Open sollicitaties welkom

Zit jouw vacature er niet bij, maar is Radar wel een plek waar je graag zou werken?

Stuur dan een open sollicitatie naar hrmradar@radar.org

Film

Kies de opleiding gehandicaptenzorg - MBO