Werken en leren bij Radar

Klaar voor het echte mensenwerk!?

Werken bij een ondernemende, open, menselijke en resultaatgerichte zorgorganisatie in het uiterste zuiden van het land? Dat kan bij Radar.

Radar is persoonlijk en professioneel. Groot, maar ook kleinschalig en informeel. Ruim 1.000 betrokken medewerkers staan dag in dag uit, soms ook 's nachts, klaar voor meer dan 1.800 heel verschillende cliënten. Wie wordt onze nieuwe collega? Kom bij Radar het verschil maken in het leven van cliënten.

Klaar voor de toekomst

Radar is klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin veranderingen elkaar in snel tempo opvolgen. Om daar steeds zo goed mogelijk op in te kunnen spelen, verwachten wij van onze medewerkers dat ze flexibel en ondernemend zijn. Zodat wij als organisatie ook flexibel en ondernemend kunnen zijn. Om onze cliënten steeds de beste, persoonlijke ondersteuning te kunnen bieden, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe diensten, nieuwe ideeën en samenwerkingsvormen met andere zorgorganisaties.

Kerncompetenties

Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken, beschikken al onze medewerkers over drie kerncompetenties:

  • Eigenaarschap
  • Zelfreflectie
  • Samenwerken

Uiteraard ondersteunen wij onze medewerkers continu om deze kerncompetenties (verder) te ontwikkelen en ook daadwerkelijk in te zetten.