Gevonden locaties (102)
Zorgcentrum De Regenboog
MEEZENBROEKERWEG 13, 6415 SC HEERLEN

De Regenboog is een verzorgingshuis van collega-organisatie Sevagram waar cliënten ondersteunende werkzaamheden verrichten in de catering, de huishouding en de facilitaire dienst. Daarnaast onderhouden zij het kleine dierenpark van het verzorgingshuis.

Meer informatie over deze locatie >
Buurthuis Bosscherveld
Pastoor Moormanstraat 80, 6219 NA MAASTRICHT

Buurthuis Bosscherveld is gevestigd in een oude school, door de buurt ook wel “De aw sjaol” genoemd. De school is de afgelopen jaren verbouwd tot buurthuis. Cliënten van Radar vinden hier dagbesteding op maat die erop gericht is iets voor het buurthuis en de buurt te betekenen.

Meer informatie over deze locatie >
Woonvorm SCHARN
REGENTESSELAAN 9, 6224 JR MAASTRICHT

Woonvorm Scharn is verdeeld in 3 woongroepen. De woonvorm is gevestigd in een drietal geschakelde eengezinswoningen uit de 30-er jaren, aan de rand van een woonwijk in Maastricht, dichtbij winkels, openbaar vervoer, een scholengemeenschap en de autosnelweg.

Meer informatie over deze locatie >
Woonvorm CABERG
Abtstraat 13a, 6211 LS Maastricht

Woonvorm Caberg, gebouwd in 1984, is een grote woning die op 300 meter van een winkelcentrum met een gezellig terras ligt. Er zijn 14 (woon-/slaap)kamers, 8 appartementen met keukenblok, waarvan 4 ook met eigen douche en toilet en een slaapdienstkamer.

Meer informatie over deze locatie >
Woonvorm DAALHOF, locatie PLANETENHOF
PLANETENHOF 140E, 6215 TZ MAASTRICHT
Woonvorm FIBRILLENDONK
FIBRILLENDONK 38D, 6218 HJ MAASTRICHT

Woonvorm Fibrillendonk is gesitueerd in een flatgebouw, waarin Radar 12 appartementen huurt, waarvan er 11 bewoond zijn door cliënten. Vanuit het 12de appartement, de serviceflat werkt de begeleiding. De woonvorm ligt in de buurt van een bushalte en het winkelcentrum ligt op ongeveer 15 minuten...

Meer informatie over deze locatie >