Gevonden locaties (102)
Gulpener bierbrouwerij
RIJKSWEG 16, 6271 AE GULPEN

Bij de Gulpener Bierbrouwerij werkt een groep cliënten hard en met veel plezier in het magazijn en in de logistiek.

Meer informatie over deze locatie >
ABDIJ ROLDUC
HEYENDALLAAN 82, 6464 EP KERKRADE

Bij Abdij Rolduc in Kerkrade zijn de werkzaamheden voor cliënten veelzijdig, leuk en afwisselend. Zij werken hier in het hotel, de huishoudelijke dienst, het restaurant en de schoonmaak.

Meer informatie over deze locatie >
Wijksteunpunt De Pastorij
PASTORIJSTRAAT 39, 6361 AG NUTH

De Pastorij is een wijksteunpunt van Cicero en Radar waar mensen van verschillende leeftijden met elkaar in contact komen. De activiteiten voor de deelnemers van Cicero en Radar worden daar waar mogelijk gezamenlijk gevolgd. Voor het deelnemen aan een activiteit /dag wordt een kleine vergoeding...

Meer informatie over deze locatie >
Wijkzorgcentrum Heereveld
KLOOSTERSTRAAT 25, 6374 EN LANDGRAAF

Cliënten ondersteunen de facilitaire dienst van het zorgcentrum van collega-organisatie Meander, participeren bij activiteiten van het zorgcentrum en verrichten buitenwerkzaamheden.

Meer informatie over deze locatie >
Dierentuin GAIAZOO
DENTGENBACHWEG 105, 6468 PG KERKRADE

In de prachtige dierentuin GAIAZOO werkt een vaste groep cliënten elke dag hard om het park brandschoon en netjes te houden. Het schoonhouden en onderhouden van het park en het parkeerterrein vormt de hoofdactiviteit. Daarnaast verrichten cliënten waar nodig aanvullende werkzaamheden, zoals...

Meer informatie over deze locatie >
Revalidatiecentrum De Plataan
HENRI DUNANTSTRAAT 3, 6419 PB HEERLEN

Bij revalidatiecentrum De Plataan van collega-organisatie Sevagram werken cliënten in de huishoudelijke en facilitaire dienst. Zij verrichten hier uiteenlopende werkzaamheden, zoals schoonmaken en opruimen, buitenwerkzaamheden en oud papier en karton verzamelen.

Meer informatie over deze locatie >