Gevonden locaties (102)
Bedrijfsrestaurant Maasdomein
RANDWYCKSINGEL 35, 6229 EG MAASTRICHT

In het bedrijfsrestaurant van kantorencomplex Maasdomein (o.a. het vestigingsadres van het hoofdkantoor van Radar) werken cliënten met veel plezier, inzet en enthousiasme in de keuken en de huishoudelijke dienst.

Meer informatie over deze locatie >
Activiteitencentrum De Rozengaard
HEUFSTRAAT 1A, 6441 TX BRUNSSUM

De Rozengaard is een activiteitencentrum voor cliënten met een verstandelijke beperking met een intensieve zorgvraag. Deze cliënten hebben veel ondersteuning, nabijheid en veiligheid nodig.

Meer informatie over deze locatie >
Kinderboerderij Daalhoeve
ROMEINSEBAAN 200, 6215 SK MAASTRICHT

Boerderij Daalhoeve is van oorsprong een kinderboerderij in het hart van Daalhof, een wijk in het westen van Maastricht. De boerderij wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers, samen met stagiaires en cliënten van verschillende maatschappelijke organisaties en instellingen, waaronder Radar.

Meer informatie over deze locatie >
Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) Aldenhof
Monseigneur Nolensstraat 29, 6413 JL HOENSBROEK

Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) Aldenhof is gevestigd in het centrum van Hoensbroek, een stadsdeel van Heerlen. Basisschool De Mheyster, Peuterspeelzaal De Paddestoel, kinderopvang Humanitas, een logopediepraktijk, buurtstichting S.D.H.C. en cliënten van Radar vinden hier een dagelijks...

Meer informatie over deze locatie >
Zorgcentrum HERCULESHOF/DAALHOF
HERCULESHOF 22, 6215 BM MAASTRICHT

Zorgcentrum Herculeshof/Daalhof is een verzorgingshuis van collega-organisatie Mosae Zorggroep waar cliënten ondersteunende werkzaamheden verrichten in de catering, de keuken, de huishouding en de facilitaire dienst.

Meer informatie over deze locatie >
Makro
THERMIEKSTRAAT 15, 6361 HB NUTH

In grootwinkelbedrijf Makro worden, samen met medewerkers van de Makro of begeleiding van Radar, arbeidsmatige werkzaamheden verricht.
Cliënten verrichten hier zo divers mogelijke werkzaamheden die horen in een grootwinkelbedrijf en zijn hier dan ook actief op verschillende food- en...

Meer informatie over deze locatie >