Woonvorm 'T ANKER

BROEKHEM 20, 6301 HH VALKENBURG

WV ’t Anker is gelegen in de Valkenburgs wijk Broekhem en is een 24- uurs woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn 24 cliëntappartementen elk met eigen keukenblok en een rolstoeltoegankelijke natte cel met wc. De huidige bewonersgroep bestaat voornamelijk uit ouder wordende cliënten. Deze groep cliënten vraagt om ondersteuning bij verzorging, dag- en vrijetijds besteding, administratie en regelen van allerlei zaken.

Woonvorm 't Anker heeft ook dagbesteding op locatie. Hier vinden arbeidsmatige, recreatieve en ontspanningsactiviteiten plaats. Meer informatie vindt u in zij-balk rechts

Aantal bewoners

24

Leeftijden

volwassenen

Cliëntprofiel

  • Mensen die van eigen privacy, maar ook van groepswonen houden
  • Mensen die willen genieten van het leven
  • Mensen die hulp nodig hebben bij verzorging/ verpleging

Begeleiding

7 dagen per week, 24 uur per dag. Er is een slaapdienst aanwezig. Het gebouw is uitgerust met domotica in de gezamenlijke ruimtes in de nachtelijke uren. Daarnaast is het mogelijk om domotica toepassingen individueel in te zetten op kamers van bewoners.

Keuken

Er is een gezamenlijke keuken. Elk appartement heeft een keukenblok met de mogelijkheid tot het plaatsen van magnetron, waterkoker en ijskast.

Gezamenlijk koken en eten

Er wordt elke dag gekookt en gezamenlijk gegeten in de groepsruimten. Er is ook de mogelijkheid om in het eigen appartement te eten.

Wasverzorging

Er is de keuze om de was te laten verzorgen door Radar of door iemand uit het netwerk van de bewoner

Gezamenlijke ruimtes

Er is een gezamenlijke woonruimte en keuken

TV en internet

TV aansluiting is standaard aanwezig. Hiervoor moet wel een abonnement afgesloten worden. Een internetaansluiting is, op eigen kosten, mogelijk. In de groepsruimtes is een tv aanwezig.

Rolstoeltoegankelijk

Het gebouw is rolstoelvriendelijk. Er is een lift aanwezig

Tuin

Er is een gezamenlijke tuin aanwezig

Balkon

Ja.

Parkeergelegenheid

Er zijn parkeerplaatsen aanwezig voor bezoekers en personeel. Er is ook een gezamenlijke fietsen/scooterstalling.

Telefoonnummer
​088 - 350 5030