Met hoofd en hart, zó wil jij werken

23 juni 2020


Wie ons een beetje kent, weet dat we bij Radar best bescheiden zijn. Mensen ondersteunen bij hun dromen, wensen, talenten, daar doen we alle dagen ons best voor. Hén geven we graag een podium. Onszelf op de voorgrond zetten, dat doen we zelden. Maar nu even wel.

Want we zijn op zoek naar collega’s! Naar hartelijke, vernieuwende, ervaren of beginnende zorgprofessionals. Met een gezonde portie lef. Die net als wij vinden dat mensen met een verstandelijke beperking gewoon mee kunnen en willen doen in de samenleving. Die ervan kunnen genieten om cliënten te zien opbloeien, omdat ze hen dat heel erg gunnen. En die zich thuis voelen in een best-wel-grote organisatie met veel mogelijkheden, maar tegelijkertijd dat gevoel van kleinschalige gezelligheid. 

Daarom lanceren we onze speciale website www.zowiljijwerken.org. Hier maak je kennis met Radar als werkgever. En lees je praktijkverhalen van onze medewerkers. Maar vooral ontmoet je een aantal geweldige mensen die wij mogen begeleiden en ondersteunen.

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Laat het ons weten, dan maken we snel kennis. Misschien tot binnenkort, wij verheugen ons er alvast op!  

  

Reacties (0)

Reactie toevoegen +