Woonvorm Caberg deel 2: een nieuw fundament

24 september 2019

"Ze zien good bezeg"

Woonvorm Caberg is afgelopen week opgeleverd. Aan de Papyrussingel is een schitterend mooi pand verrezen. Buiten nog wat kleine werkzaamheden en de aanleg van de tuin is alles zo goed als klaar om intrek te gaan nemen. Binnenkort mogen de bewoners dan ook voor het eerst een kijkje gaan nemen in woonvorm Caberg.

Het heeft bijna 2 jaar geduurd. De bewoners namen tijdelijk hun intrek bij Zusters onder de Bogen in hartje Maastricht. Eerst sloopte bouwbedrijf BAM de oude woonvorm en daarna begon de opbouw van een nieuw stevig fundament. In november is de verhuizing naar de nieuwe woonvorm Caberg.

Ans Tillij is bewoonster van woonvorm Caberg en maakt de sloop, de verhuizing naar het tijdelijk onderkomen en de nieuwbouw van kortbij mee. In een drietal korte films vertelt zij samen met begeleidster Yvonne Pasmans en andere bewoners haar verhaal over de sloop en de weg naar de nieuwbouw.

Deel 2: Een nieuw fundament

Ans en haar begeleidster Yvonne hebben een afspraak met Seph Braun, manager vastgoed bij Radar. Zij willen wel eens weten hoe alles er uit komt te zien. Samen met alle toekomstige bewoners is Ans aanwezig tijdens de 1ste steenlegging.

Klik op de foto om deel 2 te kijken.

Reacties (0)

Reactie toevoegen +