Sponsoractie AH voor tuin WV Rochusstraat

04 september 2018

De bewoners van woonvorm Rochusstraat in Kerkrade wilden al jaren meer gebruikmaken van hun tuin, waar eerst een tweehonderd jaar oude beuk stond die onlangs gesneuveld was. Zij maakten zelf plannen voor de inrichting, maar binnen het beschikbare budget waren er niet de financiële middelen om alle wensen te realiseren. 

De statiegeldbonnenactie van de plaatselijke AH supermarkt XL in Kerkrade bracht uitkomst. Klanten van deze vestiging konden hun statiegeld bon inleveren en daarmee de aanschaf van twee rolstoelvriendelijke moestuinbakken voor woonvorm Rochusstraat sponsoren. Hierdoor kunnen de cliënten actief mee doen met het verbouwen van eigen groenten en kruiden.

Filiaalleider Ger Gootzen van AH xl Kerkrade onthult sponsorbedrag

Feestelijke onthulling

Op dinsdag 28 augustus zijn de twee  rolstoelvriendelijke moestuinbakken in het bijzijn van wethouder Leo Jongen van Kerkrade,  medewerkers, cliënten, vrijwilligers, familie en buren feestelijk onthuld en werd het sponsorbedrag van € 1000,- door filiaalhouder Ger Gootzen bekendgemaakt. Aansluitend was er nog een barbecue voor iedereen die ook voor het grootste deel gesponsord was door de supermarkt.

Wethouder Jongen was zeer te spreken over de samenwerking in de buurt en hoe de cliënten van Radar en de buurtbewoners écht naast elkaar leven en elkaar helpen.

Twee rolstoelvriendelijke moestuinbakken

Reacties (0)

Reactie toevoegen +