Radar biedt direct een vaste baan bij indiensttreding

16 augustus 2022

Vanaf 1 september 2022 biedt Radar, samen met 13 andere Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties, voor verschillende vacatures direct een dienstverband voor onbepaalde tijd aan. Hiermee geven wij een signaal af van waardering en het vertrouwen dat we hebben in een langdurige samenwerking. 

De arbeidsmarkt verandert snel en de krapte op de arbeidsmarkt is al langer onderwerp van gesprek. Zeker in de sector zorg en welzijn. Dat stelt het kabinet ook vast en in de nieuwste plannen voor de arbeidsmarkt ziet zij een vaste baan als dé norm voor een duurzame arbeidsrelatie. Ook Zorg aan Zet is voorstander van direct een vast contract bij indiensttreding.

De andere 13 organisaties
Radar is blij met de inzet en kwaliteiten van iedere startende zorgprofessional en vindt dat ze dat niet alleen in woorden, maar ook in daden moet omzetten. Dat vinden Cicero Zorggroep, Mondriaan, Stichting WonenPlus, Koraal, Thuiszorg Groot Limburg, SGL, Sevagram, Vitalis, Verpleeghuis Bergweide, Zorgcentrum Vincent DePaul, Zorg Groep Beek, Dichterbij en Vivantes, ook.

Vacatures met vast contract direct herkenbaar
Om het je als werkzoekende, zo gemakkelijk mogelijk te maken om te zoeken op vacatures met direct een vast contract, is een gemakkelijk herkenbaar icoontje ontwikkeld. Je kunt dit icoontje op onze vacaturepagina zien of op Zorgnet Limburg.

Ben je op zoek naar werk bij Radar of in de zorg- en welzijnssector? En wil je meteen met een vast contract aan de slag? Kijk dan op zowiljijwerken.org of zorgnetlimburg.nl.

Reacties (0)

Reactie toevoegen +