Opening Expositie 'Starters'' op 9 maart in Ut Glaashoes

01 maart 2018

Vanaf 9 maart is in galerie/atelier Ut Glaashoes de expositie 'Starters' te zien. Bijzondere kunst van 4 nieuwe kunstenaars uit atelier Ut Glaashoes. De expositie is t/m 22 juni.

De 4 nieuwe kunstenaars, Veerle Lotgering, Roxanne Crals, Marighiléne Wirtz en Alain Hes, werken sinds vorig jaar  in het atelier van Ut Glaashoes. Zij zetten de eerste stappen naar een kunstenaarsbestaan.

Veerle Lotgering heeft verschillende cursussen gevolgd en wil zich verder ontwikkelen als schilder. Roxanne Crals maakt nu al prachtige grafische tekeningen; Marighilene Wirtz is een vrije tekenaar van haar sprookjeswereld en Alain Hes blijkt een natuurtalent.

Gastexposante is Annelie Pieters - Wolfs. Zij heeft haar sporen al ruimschoots verdiend met haar keramische werken en is een welkome aanvulling op deze tentoonstelling.

Openingstijden expositie

De opening van de expositie ‘Starters’ is op vrijdag 9 maart om 20.00 uur (toegang vanaf 19.30 uur) en is gratis toegankelijk.

Tijdens de expositie zijn de openingstijden: ma t/m vr van 10.00 – 15.00 uur of op afspraak en op zaterdag 10 maart van 14.00 – 17.00 uur.

Meer informatie over deze expositie

Adres: Galerie Ut Glaashoes, Wilhelminasingel 67, 6221 BG  Maastricht

tel. 088 – 350 5066| www.radar.org/ut-glaashoes | Facebook Radar Utglaashoes

Reacties (0)

Reactie toevoegen +