Mijn werkplek - Procesondersteuner Nancy Veenhof

26 november 2018

Mijn naam is Nancy Veenhof en ik ben werkzaam bij Radar sinds 1 mei 2008. Dat doe ik met heel veel plezier. Sinds een paar jaar werk ik als procesondersteuner in cluster Heerlen op de voorzieningen DOL en Woonvorm Meezenbroek, Woonvorm Grasbroek, Woonvorm Tacitusstraat, Dagbesteding in Klimmen (voorheen zorgboerderij Nuje Caris), Alles Kidts en de Naschoolse begeleiding. Daarvoor werkte ik als procesondersteuner in cluster Maastricht, Heuvelland en Parkstad.

Ik werk 24 uur per week als procesondersteuner en nog eens 4 uur per week als ondersteuning voor een manager. Elke dag werk ik op een andere locatie en iedere dag maak ik wel iets nieuws mee op mijn werk.

Toen ik 10 jaar geleden bij Radar begon wist ik helemaal niet wat het werk als procesondersteuner inhield. Het blijft een uitdaging want er komen van allerlei werkzaamheden bij.

Uitgebreid takenpakket

Mijn takenpakket is heel uitgebreid en, geloof me, daardoor vliegt mijn dag voorbij. Om maar eens wat te noemen:

  • Wekelijks controleer ik de kas en deze moet maandelijks worden afgesloten. Als er nieuw personeel bij komt leg ik hun uit hoe de kas werkt en help ik hen daarbij.
  • Wekelijks controleer ik de productielijsten die ik elke maand moet inleveren en verantwoorden in Cura. Daarbij moeten de presentielijsten goed worden bijgehouden zodat elke cliënt die er is, ook op de aanwezigheidslijst staat. Die verwerk ik dan ook weer in Cura.
  • Ik verwerk de urenregistratie en nog een heleboel andere administratieve zaken zoals afleverbonnen controleren van bestellingen, controleren van lijsten voor de poetsvrouw en het bestellen van kantoorartikelen.
  • Het ondersteunen van managers en ik help op andere afdelingen van Radar uit.
  • Ik bestel een bloemetje als er iemand ziek is en op iedere locatie heb ik een luisterend oor wanneer ze de vraag ”Hoi Nancy, ik heb een vraag” stellen.

Zelfstandig werken

Het is hartstikke leuk werk maar er komt wel goed agendabeheer bij kijken om alles op tijd klaar te hebben. Als procesondersteuner werk je heel zelfstandig maar je hebt ook veel vrijheid bij het uitvoeren van taken. Ik werk samen met collega’s uit heel Radar maar heb ook veel contact met cliënten. Die willen altijd wel iets vertellen of ze maken een kopje thee voor mij.

Mij hoor je niet klagen over mijn werk. Ik doe dit werk met heel veel plezier en dan mag er ook wel eens een minder leuke taak tussen zitten. Ik heb de leukste baan van Radar met geweldige collega`s.

Reacties (10)

oooooh... leuke afsluiter!!
Esmeralda @ 26 november 2018
En zo is het!!! Goed verwoord Nancy.
Nathalie Gordijn @ 26 november 2018
Leuk om te lezen Nancy! Super dat je het nog altijd zo goed naar je zin hebt bij Radar.....
Thresy Moonen @ 26 november 2018
Leuk om te lezen !
Tot kijk maar weer
Tamara @ 26 november 2018
leuk ...bemelergrubbe he das lang geleden en nu ook in Heerlen....vooral plezier hebben in je werk TOP!
Thera Peeters .. @ 27 november 2018
Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over je baan! Dit straal je ook echt uit. Je bent een fijne behulpzame collega, waarop ik afgelopen periode echt op heb kunnen bouwen! Dank je wel daarvoor.
Sylvia Vernaus @ 27 november 2018
Mooi verwoord Nancy.
Sigrid @ 28 november 2018
Mooi verwoord Nancy , een fijne behulpzame ondersteunende collega, staat altijd klaar voor je, waar nodig! Een collega waar je ( inderdaad) op kunt bouwen.
Isabel Sanchez @ 29 november 2018
Wat SUPER leuk Nancy, mooi geschreven! Wij zijn heeeeeel blij met jou...
Sandra Bosch @ 14 december 2018
Heel leuk Nancy!! :-)
Yvonne Heuvelmans @ 17 december 2018

Reactie toevoegen +