Hoeveel kilometers maken Radar cliƫnten tijdens Heuvelland 4 Daagse?

07 augustus 2017

Na heel veel oefenkilometers zijn de wandelclubs Sportief Heuvelland en Parkstad er klaar voor. Vier dagen wandelen achter elkaar van 10 tot en met 13 augustus tijdens de Heuvelland 4 Daagse. Elke dag zullen we via Facebook berichten over de prestaties van onze groep wandelaars.

Vier dagen lang wandelen cliënten van Radar en vrijwilligers vanuit Berg en Terblijt door de heuvels van Zuid-Limburg. De afstanden die de wandelclubs Sportief Parkstad en Heuvelland lopen zijn 7,14 en 21 kilometers.
Zondagochtend 13 augustus trekken zij de wandelschoenen voor het laatst aan en komen ze in één grote groep gezamenlijke binnen. Deze feestelijke inkom van de groep wordt om 14.00 uur verwacht.

Een ervaring om nooit te vergeten

Vorig jaar werd voor het eerst gezamenlijk door beide wandelclubs deelgenomen aan de Heuvelland 4 Daagse. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. De reacties onderweg van mede-wandelaars, de nieuwsgierigheid naar wie zij waren, de gesprekken die op gang kwamen en de bewondering en verwondering dat er mee gedaan werd.


Dit jaar lopen er meer dan twintig cliënten mee waarvan een aantal dagelijks 14 of 21 kilometers gaat lopen. Het is een prestatietocht waarvoor de nodige oefenkilometers zijn gewandeld. Daarnaast loopt de wandelgroep ’de vrolijke lopers Heuvelland’ van Club en Buurthuiswerk dagelijks 7 kilometers.

Lia Bringmann en Anita Thönissen zijn de drijvende krachten achter de deelname. In RadarLive deelden zij al eerder hun verhaal als vrijwilliger bij de wandelclubs en hun deelname aan de Heuvelland 4 Daagse. Klik op de foto om hun verhaal te lezen.


Meer informatie over Heuvelland 4 daagse via de website http://www.heuvelland4daagse.nl/  of op
Facebook


 

Reacties (0)

Reactie toevoegen +