Enthousiaste studenten gezocht voor leerwerktrajecten

01 augustus 2022

We hebben iets nieuws, en het is ook nog eens heel leuk, leerzaam én ontwikkelingsgericht! We starten namelijk met 2 leerwerktrajecten, ook wel branche-opleidingen genoemd. Zo is er de opleiding tot assistent Groen en de opleiding tot assistent Facilitair. 

Branche-opleiding Groen in de Kloostertuin in Maastricht
Studenten maken bij deze opleiding kennis met verschillende planten en gereedschappen. Ze gaan in de moestuin aan de slag, zaaien bloemen en kweken groenten. Ze leren over planten, tuinonderhoud, gereedschap en materialen. We bieden deze opleiding aan in samenwerking met Philadelphia. Bekijk hier de flyer Branche-opleiding Groen.

Branche-opleiding Facilitair in het Fortuna Sittard Stadion
Tijdens deze opleiding, die we in samenwerking met PSW doen, leren studenten hoe ze ruimtes netjes en schoon houden, mankementen aan voorwerpen of gebouwen repareren, gasten ontvangen, helpen in de bediening of ondersteunen in de kinderopvang. Bekijk de flyer van de branche-opleiding Facilitair hier.

Voor wie?
De branche-opleidingen zijn ontwikkeld voor ijverige personen die iets willen leren op het gebied van groen of facilitair, willen doorgroeien naar (on)betaald werk of willen kijken of (vervolg)onderwijs iets voor hen is.

Geïnteresseerd?
Ken je iemand die net van school komt, op zoek is naar een passende dagbestedingsplek, zonder werk zit maar weer aan de slag wil of geïnteresseerd is in een leerwerkplek? Bekijk de flyers voor meer informatie en neem bij interesse contact op via het telefoonnummer of e-mailadres dat hierop staat!

 

Reacties (0)

Reactie toevoegen +