14.10 Het Maastricht van Jasmijn

15 oktober 2021

Er is veel interesse naar dubbelexpositie in de Boekhandel Dominicanen en Galerie Ut Glaashoes. En met de verkoop van het boekje met tekeningen en schilderijen over Maastricht van Jasmijn Fischer loopt het storm. Het boekje is zowel te koop bij Boekhandel Dominicanen als bij Ut Glaashoes. 

Na een lange periode staat Ut Glaashoes weer volop in de belangstelling. De mensen weten de weg weer te vinden naar onze galerie, mede door een mooi artikel in Dagblad De Limburger en aandacht op de RTV Maastricht. Geslaagde publiciteit waarmee we superblij zijn!


Zowel in onze eigen Glaashoes galerie als in Boekhandel Dominicanen exposeren we werk van Jasmijn Fischer. De fraaiste kunstwerken zijn nu ook gebundeld in het gloednieuwe boek 'Het Maastricht van Jasmijn'. Uiteraard is het boekje op beide locaties verkrijgbaar. 

Op vrijdagavond 15 oktober om 19.00 uur besteedde RTV Maastricht aandacht aan Jasmijn, de dubbelexpositie en haar boek, in de nieuwsuitzending. Deze is daarna nog te zien in de carrousel tot zaterdag 16 oktober 15.00 uur. Daarnaast is de nieuwsaflevering met het item over Jasmijn ook via de website van RTV Maastricht te zien.

Vanaf 16 oktober tot 15 november 2021 is de expositie 'Het Maastricht van Jasmijn' in Boekhandel Dominicanen dagelijks te bezoeken tijdens winkeluren. De expositie in Galerie Ut Glaashoes is te bezoeken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur, en op zaterdag 16 oktober van 14.00 tot 17.00 uur. Het boek ’Het Maastricht van Jasmijn’ (€12,50) is uiteraard bij beide exposities verkrijgbaar.

Reacties (0)

Reactie toevoegen +