22.07 Communiqué vertrek Jeroen Bossers

22 juli 2021


Na 6 mooie jaren binnen Radar, waarvan de laatste 3 jaar als directeur van de regio Parkstad, gaat Jeroen Bossers ons, per 1 oktober a.s., verlaten. Op weg naar een nieuw avontuur. 

Jeroen: “Vanaf 2016 heb ik vol enthousiasme en overgave bij Radar gewerkt met kwaliteit van leven voor onze cliënten het allerhoogst in ons vaandel. Vele uitdagingen, klein en groot, ben ik samen met jullie aangegaan. Ik heb veel van jullie geleerd in een hartverwarmende organisatie. Daar ben ik dankbaar voor. Nu doet zich voor mij een super kans voor om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Met trots en met enige weemoed verruil ik Radar voor een nieuwe uitdaging per 1 oktober: directeur zorg bij Sevagram.”

Wij danken Jeroen voor de mooie inhoudelijke ‘omdenk-manier’ die tijdens discussies en besluitvorming absoluut van meerwaarde waren. Altijd weer met onze visie en missie als vertrekpunt. Rollen en taken worden de komende periode intern overgenomen en opnieuw ingevuld. De relaties buiten worden vooralsnog herbelegd bij Peter Eck (directeur bedrijfsvoering), Elvira van Bergen (directeur zorg) en bij Monique Heffels (bestuurder).

Voor nu wensen we Jeroen uiteraard alle succes en ontzettend veel werkplezier bij Sevagram. @Jeroen: we gaan je missen!

Reacties (0)

Reactie toevoegen +