ACT Theater presenteert nieuwe voorstelling 'Le Quattro Stagioni'

06 februari 2020

ACT Theater presenteert haar nieuwe voorstelling 'Le Quattro Stagioni' op donderdag 19 maart en zaterdag 28 maart in het Wijkpunt 't Westhoes in Kerkrade. Aanvang om 19.30 uur.

Een muzikale scéne voorstelling met een lach een traan en een duidelijk statement! Iedereen wil gehoord worden en iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor. Zelf als je een boom bent in het park. Een boom die luistert, met aandacht en liefde voor iedereen die het nodig heeft. Maar wie luistert er naar een boom?

Bewegingstheater, pantomime, komedie, muziektheater voorstelling voor een ieder die zich wil laten verassen en meevoeren door onze fantastische acteurs van ACT Theater.

Theatervoorstelling Le Quattro Stagioni

Hier sta ik dan, alleen. Na 35 jaar, nog steeds.Mensen, dieren, wezens. Allemaal gekomen, geen van hen gebleven.Ze komen hier klagend, blij of ontevreden. Zij vertellen mij over hun leven. En ik? Ik ben altijd het luisterende oor. Maar aan mijn verhaal geeft niemand gehoor.Ben ik onverstaanbaar? Spreek ik jullie taal? De wind waait hard en ritselt door mijn bladeren. (Julius de Jong)

Kaartjes reserveren?

Kaartjes reserveren kan via ac_theaterwerk@radar.org onder vermelding van naam en hoeveel kaartjes. De kosten van de kaarten bedraagt €7,50. Hierbij zit een consumptie inbegrepen. De kaartjes liggen klaar bij de kassa en er kan betaald worden met PIN of contant. Je kunt ons ook telefonisch bereiken om te reserveren.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons van woensdag t/m vrijdag via:

Tel: 0625421608

Email: ac_theaterwerk@radar.org

Reacties (0)

Reactie toevoegen +