Pietershof verhuist 1 juli naar Erpostraat

25 juni 2020

In 2018 hebben we aangekondigd dat we het gebouw Pietershof in Kerkrade willen verkopen omdat het ons jaarlijks veel extra geld kost om het gebouw te onderhouden en open te houden. Geld dat we liever in de zorg willen steken.

We hebben nu goed nieuws! Het pand is onlangs verkocht en de cliënten van de Structuurgroep en de Klussenbus gaan op 1 juli 2020 verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Erpostraat nummer 1 in Kerkrade. Deze nieuwe locatie heet Atlas.

Nieuwe mogelijkheden

Atlas huren we van Woningstichting HEEM Wonen. Het pand beschikt over verschillende prikkelarme ruimtes en er is een betere scheiding tussen de twee groepen cliënten mogelijk. Bovendien biedt de werkplaats in het gebouw nieuwe mogelijkheden voor cliënten. Door omstandigheden heeft het een tijdje geduurd voordat we de gebruikersvergunning voor dit nieuwe pand kregen, daar kwamen de Corona maatregelen nog bovenop, waardoor de start van de verbouwing en daarmee ook de verhuizing uitgesteld moest worden.

Ondersteuning blijft hetzelfde

We zijn dan ook erg blij dat de cliënten vanaf 1 juli 2020 dagbesteding in deze nieuwe mooie locatie krijgen. We bouwen de activiteiten gefaseerd op volgens de Corona richtlijnen. De ondersteuning aan de cliënten blijft hetzelfde. De medewerkers van beide groepen gaan in principe mee naar de nieuwe locatie. Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom.

Feestelijke opening

In het najaar, als de coronamaatregelen het toelaten, hopen we het pand feestelijk te kunnen openen samen met cliënten, ouders/verwanten en samenwerkingspartners.

Voor meer informatie over Atlas, neem contact op met Carla Diks

Reacties (0)

Reactie toevoegen +