Raadsleden Gulpen-Wittem bezoeken Radar

21 september 2022

Eind mei hebben alle nieuwe raadsleden van de gemeenten waar Radar ondersteuning biedt een felicitatiekaart van ons ontvangen. Op die kaart stond een link naar een filmpje waarin vijf cliënten en een ambulant begeleider tips geven hoe je een gemeente inclusiever kunt maken. En werden de raadsleden uitgenodigd voor een bezoek aan onze locaties.  

Vanuit de gemeente Gulpen-Wittem hebben vijf raadsleden (partij Balans) gereageerd op onze oproep. Afgelopen dinsdagavond hebben zij een bezoek gebracht aan woonvorm Marchierstraat in Wijlre. Hier werden zij hartelijk ontvangen door de veertien bewoners, hun begeleiders en manager John Swelsen. Het bezoek aan de woonvorm was voor zowel bewoners als raadsleden een spannend maar ook heugelijk moment waarbij er snel contacten gelegd werden en geanimeerde gesprekken ontstonden.    

Het tweede deel van de avond stond in het teken van onze ambulante ondersteuning binnen de gemeente als ook over onze visie en werkwijze in het kader van een inclusieve samenleving. De raadsleden gingen hierover in gesprek met bestuurder Monique Heffels, manager John Swelsen en de ambulant begeleiders Guus Hagelstein en Desiree Schraven. Fijn was om te vernemen dat deze visie door de raadsleden omarmd werd en dit bezoek een mooie stap is in het samenbrengen en met elkaar in verbinding brengen van mensen.

Hieronder foto-impressie bezoek gemaakt door Mariska van het Cliëntenweb 

 

  

 

Reacties (0)

Reactie toevoegen +