Activiteiten Radar Vrije Tijd aangepast

15 oktober 2020

In verband met de nieuwe strengere corona maatregelen die de overheid op 13 oktober heeft aangekondigd, passen wij de activiteiten van Radar Vrije Tijd aan:

  • Alle wekelijkse clubjes gaan in principe door: het gaat om minder dan 30 mensen, waarbij mensen van te voren zijn aangemeld en een vaste zitplek hebben. In overleg met vrijwilligers wordt bepaald welke club wel/niet doorgaat.
  • De maandelijkse vriendenclubactiviteiten gaan daar waar mogelijk gewoon door in een groepsgrootte van maximaal 30 personen. Dit gebeurt in overleg met de vrijwilligers.
  • Mochten clubjes/activiteiten niet kunnen doorgaan, dan zal de contactpersoon van het clublid hier tijdig een mail over ontvangen.
  • Dagtocht de Peel op zaterdag 24 oktober is helaas geannuleerd. Inmiddels is hierover iedereen geïnformeerd.
  • De Sinterklaasactiviteit op zaterdag 28 november in de Pathé bioscoop in Maastricht kan tot nu toe gewoon doorgaan. Uiteraard houden we rekening met de groepsgrootte van maximaal 30 mensen. Aanmelden is nog mogelijk.

Voor vragen en meer informatie over Radar Vrije Tijd kun je contact opnemen met Monique Hollanders, coördinator Radar Vrije Tijd: mail vrijetijd@radar.org of tel. 088-3505952

Reacties (0)

Reactie toevoegen +