Carnaval zoals het kan, Carnaval zoals het wel mag

05 februari 2021

Een bijzondere actie van Stichting Aktie '68 en EPM in samenwerking met Radar Vrije Tijd.

Om toch aandacht te schenken aan voor velen het mooiste feest van het jaar is deze smaakvolle en gezellige activiteit bedacht. Met dank aan onze compagnon van ‘Hand aon Hand Ping Ping’ (lid van de Tempeleers) en EPM (leverancier bij Radar) die deze geweldige actie mogelijk maken.

Radar Vrije Tijd gaat on Tour

In de week van 8 februari ontvangen alle dagbestedingslocaties (Heuvelland en Parkstad) een DVD. Deze DVD staat boordevol met allerlei carnavalsmuziek en is een cadeautje van ‘Vastelaovendvereining de Tempeleers oet Mestreech’. Alle DVD’s zijn gesponsord door Stichting Aktie ’68. Deze DVD wordt persoonlijk bezorgd of via de interne post verstuurd.

Op vrijdag 12 februari gaan stagiaire Daisy en Monique Hollanders van Vrije Tijd vanaf 15 uur on tour in regio Parkstad. Op zaterdag 13 februari gaan zij vanaf 10.00 uur on tour in regio Heuvelland.

Zij bezorgen dan in alle woonvormen nonnevotte en de DVD van de Tempeleers. De bijna 900 nonnevotte van bakkerij Lemmens zijn gesponsord door elektrotechnisch totaalinstallateur EPM en alle DVD’s van de Tempeleers zijn gesponsord door Stichting Aktie ’68. Hoe mooi is dat! Wij zijn er heel erg blij mee.

Maak er een mooi carnavalsweekend van, zoals het kan en zoals het mag.

Alaaf!

Monique en Daisy, Radar Vrije Tijd

Reacties (0)

Reactie toevoegen +