Hoe kom ik de Corona tijd door

Mariska Snel vertelt

-

Ik was die dag 13 maart lekker aan het werk en ik had erg goede zin. Maar opeens kwam de begeleiding, die zei dat ze een mededeling had. Athos ging dicht vanwege corona. Toen was mijn dag zwaar verpest.

Ik had meteen mijn vriend gebeld omdat ik toch mijn ei kwijt moest. Hij vond het ook erg voor mij. 

We hadden thuis in de woonvorm veel regels. Omdat ik al 9 jaar een relatie heb mocht ik mijn vriend toch 1x in de week zien. Ik mocht alleen naar buiten om boodschappen te doen en soms ging ik met een collega wandelen met zijn hondje, wel met 1.5 meter afstand.

In mijn corona tijd deed ik veel films en series kijken. Ook wel mijn hobby 3d kaarten maken. Ik had schilderwerk gehaald op Athos. Ik speelde de Sims 4 en ik deed met een vriendin whatsapp bellen omdat ze ook de sims speelde. We hadden ook een groepsapp van Athos, dat was erg leuk. Ik had ook nog met een paar dames van Athos een groepsapp, we deden ook veel videobellen, dat was erg gezellig. 1x in de maand deden wij skype met het cliëntenweb. Nu sinds kort zijn de regels versoepeld. Ik mag mijn vriend weer vaker zien. Hij mag nog steeds 1x in de week bij mij slapen en ik mag ook 1x in de week bij hem slapen.

Ik kan ook weer naar mijn vader op bezoek. Ik ga gelukkig weer naar Athos. Vanaf 6-7-2020 ga ik twee dagen naar de dagbesteding cliëntenweb.

Ik ben superblij dat ik niet meer hoef thuis te zitten.

 

 

  Mariska Snel, juni 2020

-

-


Reacties (0)

Reactie toevoegen +