Werken in Op de Bies

Ruud Huizinga vertelt over werk, hobby en wat hij aan het leren is.

 
Ik heet ruud huizinga en woon op de dorpstraat 21 op een apartementje op de eerste verdieping.
Ik werk door de week bij op de bies ik werk op de afdeling aeno.[activiteiten en onwikkeling].
Ik werk hier in de winkel en doe hier vanalles, cliënten van op de bies mogen niet van het terrein af en komen daarom bij mij in de winkel vanalles kopen.

Ik help ook mee aan de activiteien die cliënten doen. Ik help ze dan met hun activiteit. Ik ga op dinsdag morgen met een cliënt naar het muziekcafe. Een andere taak die ik nog doe elke dag cliënten begeleiden naar hun woning op het terrein. Op de maandag ga ik ook naar de bewoners vergadering van op de bies, op vrijdag middag ben ik vrij.
Van de woonvoorziening ben ik lid van de deelraad cliënten een keer in de maand op een donderdag komen we bij elkaar om te vergaderen.

Mijn hobby is computeren. Ik doe allemaal spelletjes op de computer en op het internet. Samen met Brigitte (mijn Persoonlijk Ondersteuner (red.)) ben ik aan het leren om emails te versturen naar mijn neef chris.
Als ik hem iets wil vragen of ik heb iets nodig dan doe ik dit nu via email samen met Brigitte.
Als ik een email heb gekregen dan probeer ik deze zelf te beantwoorden. Als  ik het niet kan doe ik het samen met Brigitte die mij dan hierbij helpt. Dit gaat steeds beter.
Dit stukje tekst over mij zelf heb ik zelf getiept en via email verzonden naar de redactie van de cliënten website.

groetjes ruud.

Reacties (0)

Reactie toevoegen +