Studenten gezocht

We hebben iets nieuws, speciaal voor cliënten! En het is ook nog eens heel leuk, leerzaam én ontwikkelingsgericht. We starten namelijk met het aanbieden van 2 leerwerktrajecten.

Wil jij iets leren op het gebied van groen of facilitair?
Wil je doorgroeien naar (on)betaald werk?
Wil je kijken of (vervolg)onderwijs iets voor jou is?

Lees hieronder verder...


Branche-opleiding Groen in de Kloostertuin in Maastricht

Werk je graag met je handen? Hou je van buiten zijn? En lijkt het je leuk om groente te verbouwen? Je leert over platen, tuinonderhoud, gereedschap en materialen. 
Kom dan eens kijken in de fijne kloostertuin in het hart van Maastricht. Op deze prachtige locatie bieden Stichting Radar en Philadelphia prettige leerwerkplekken aan. Is het iets voor jou?

Bekijk HIER de flyerBranche-opleiding Facilitair in het Fortuna Sittard Stadion

Vind jij het leuk om anderen te helpen? Los jij graag problemen op? Weet je van aanpakken? En wil je graag afwisselend werk waarbij je iets nieuws leert? Dan is de branche-opleiding Facilitair van Stichting Radar en PSW zeker iets voor jou!

Bekijk HIER de flyer


 

Voor wie?

Kom je net van school? Of zit je op een dagbesteding, maar wil je iets anders? Wil je liever leren en werken? Of zit je zonder werk en wil je aan de slag? Wat je motivatie ook is, als je maar zin hebt om te starten aan een nieuwe uitdaging.

Vind je dit leuk?

Bespreek het met je begeleider of neem contact op met Elsegreet of Marlies.


Meer informatie?

Neem dan contact op met

Elsegreet Huijnen | e.huijnen@radar.org | 06 - 123 582 06
Branche-opleiding Groen

Marlies Driehuijs | m.driehuijs@radar.org  |  06 - 217 062 95
Branche-opleiding Facilitair

Als bovenstaande medewerkers niet bereikbaar zijn, kan er contact worden opgenomen met Samira Wetzels: s.wetzels@radar.org | 06 - 466 289 84
   

Reacties (0)

Reactie toevoegen +