Elke:
Hoi, ik ben Elke en ik ben genomineerd voor De Special Media Awards. Helaas heb ik het niet alleen gedaan. Ik heb samen gewerkt met een goeie vriend.

Jaimon:
Ja, dat ben ik. Ik ben Jaimon Foppes en ben 21 jaar. En ik woon in Amsterdam. En ik heb samen met Elke een video ingestuurd voor De Special Media Awards. En samen zijn wij genomineerd voor een prijs. Als 'Beste Video'.

Elke:
Wat vond je van de video Jay?

Jaimon:
Ja... ik heb met jouw ingesproken. En ik heb het geluid ervan gemaakt. Dus heb onze stemmen onder elkaar gezet. En leuke muziek eronder gezet. Ik vind de video goed gelukt. Wij hebben heel goed ons best gedaan. Ik heb ook een opleiding gedaan. Ik heb mijn ervaring van mijn opleiding heb ik gebruik op onze video. Ik ben heel trots eigenlijk, dat we gewoon genomineerd zijn.

Elke:
Ik heb ieder geval het beeld gemaakt. Ik vind de video best geslaagd. Maar ik heb er geen opleiding voor gehad. Ik heb het een beetje zelf aangeleerd en toch wel een deel door het Cliëntenweb. Maar toen ik de mail kreeg dat we genomineerd waren. Mijn gedachte was echt van: "Oh My God". En toen had ik jouw meteen gebeld. Op je werk hè. Maar wat dacht jij toen?

Jaimon:
Ik dacht echt van: "Huh....?". Wij zijn genomineerd? Want eerlijk gezegd dacht ik dat er betere video's gemaakt waren, dan dat van ons. Dat dacht ik echt, dat er betere video's waren. Ik had ook niet verwacht dat we genomineerd waren.

Elke:
Ik had het ook niet verwacht. Ik was ook nog 5 minuten later met inzenden. Maar een ding vraag ik mijn af.
Wat verwacht je op 5 november?

Jaimon:
Oeh, dat is een goeie. Ik weet niet wat ik kan verwachten. Maar ik heb ergens gelezen, dat het best wel sierlijk moet zijn. Ik weet niet of we op de rode loper komen te staan. Het lijkt wel of we naar de televisie uitreiking gaan.

Elke:
Ja, zo'n beetje wel. Ik weet al een beetje wat er gaat komen. Iedereen die genomineerd is krijgt wel iets. Er is een grote prijs en twee kleine prijzen. En wie weet wat wij krijgen.

Jaimon:
Ik hoop dat wij de grote prijs krijgen.

Elke:
Wie weet...

Jaimon en Elke:
Het was gezellig. Doei doei.

Wil je de video zien? Klik op het plaatje om de video te bekijken:

Klik HIER om alle nominaties te zien

  Tekst en foto Elke Slangen

Cliëntenweb, november 2021


Reacties (0)

Reactie toevoegen +