Voorzichtig weer begonnen...

Chantal Kieboom doet verslag

Nadat ik van 13 maart thuis gezeten te hebben in verband met het Corona virus mochten we 2 juni weer langzaam opstarten. Om kwart over 8 kwam ik met de taxi aan op het hoofdkantoor van Radar, gelijk met mijn 2 leidinggevenden.

We moesten even wachten buiten maar dat maakte niet uit want het weer was goed. Zij moesten nog van alles klaar zetten. Toen mochten we naar binnen en moesten we in de aankomst hal onze handen ontsmetten voordat we door liepen naar de kantine. Daar moesten we opnieuw onze handen ontsmetten.

In de kantine was met tape op de vloer aangegeven hoe we moeten lopen en ook de tafels zijn gezet op de anderhalve meter maatregel. De kantine is opgedeeld: achter door zit de groep van Scharwijerveld. Zij zitten normaal op Scharwijerveld in het bejaardehuis, maar dat mag nog niet dus zij zitten nu ook bij ons. Wij van het hoofdkantoor waren maar met 3 cliënten. 1 cliënt heeft was gevouwen en gestreken en de andere cliënt heeft de soep ontdooit en de afwasmachine gedaan.  Ik heb gepoetst en wat gekleurd en voor de rest is het gewoon bezig zijn. Niet echt hoe we normaal draaien en vanaf kwart voor 3 konden de taxi's weer komen. O ja, volgens het rooster dat gemaakt is werk ik alleen maar de dinsdag en de donderdag. De maandag, woensdag en vrijdag ben ik thuis.

  Chantal Kieboom, juni 2020


Reacties (0)

Reactie toevoegen +