Athos eet, maakt, doet
De keukenafdeling

Een reportage van Mariska Snel en Robert van Deyl

Athos beschikt over een professionele keuken waar allerlei gerechten door de mensen worden klaargemaakt, zoals verse broodjes, soepen, kleine gerechten, vlaaien en nog veel heerlijks meer. 

Deze producten zijn ook te koop in eigen restaurant.

Zo kan men elke woensdagavond op afspraak eten ”wat de pot schaft”, tegen een schappelijke prijs.

Iedereen is er welkom.

Ons restaurant nodigt uit om in een gezellige sfeer een hapje en een drankje te nuttigen. Deze ruimte kan ook door particulieren gehuurd worden voor etentjes en feestjes.

Indien het weer het toelaat, kan men gebruik maken van het buitenterras.

Onze professionele keuken in actie, waar diverse smaakvolle gerechten worden bereid door zowel cliënten als professionals.

Athos eet brengt ontmoeten, ontspannen, leren en werken samen. Enerzijds is het een maatschappelijke ontmoetingsplek voor de gemeenschap, anderzijds kan het een ontmoetingsplek voor de zakelijke markt of een fijne studieplek voor studenten zijn. Athos eet is geopend op ma/vr van half 10 tot half 6. In het weekend op aanvraag en bieden we ruimte voor besloten bijeenkomsten. Athos eet is verantwoordelijk voor de organisatie en facilitaire ondersteuning van de gehele locatie. Het biedt een leer –en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat zij kunnen toe werken naar groei, zich verder ontwikkelen naar een hogere vorm van participatie. We willen datgene doen wat mensen nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het gaat om meedoen in de samenleving, zich gewaardeerd voelen en maatschappelijk kunnen participeren, van waarde kunnen zijn voor een ander en waar mogelijk kansen vergroten op betaald werk. 

  reportage Mariska Snel

  reportage Robert van Deyl

oktober  2017, met dank aan John Vanderstappen en Noël Feijs


Reacties (1)

Horeca vind ik zelf leuk gr frank heckmans
Frank heckmans @ 10 april 2022

Reactie toevoegen +