Equipe Radar is op zoek naar...

sportieve en enthousiaste cliënten die van een uitdaging houden

Equipe Radar gaat in februari 2016 weer van start. Dan beginnen de trainingen voor een nieuwe sportieve uitdaging op de fiets. Afgelopen jaar fietsten de 14 cliënten en hun buddy’s een mooie route met veel heuvels  naar de Duitse Eifel vanuit Maastricht. Op vrijdag heen, op zondag weer terug. Op de zaterdag was er een vrij programma waarbij de Duitse stad Monschau bezocht werd.

Waar de reis in juni 2016 naar toe gaat is nu nog niet bekend maar ga er maar van uit dat weer de nodige kilometers gefietst moeten worden.

Equipe Radar is op zoek naar sportieve en enthousiaste cliënten die van een uitdaging houden. Samen veel kilometers afleggen op de fiets, elkaar een steuntje  in de rug geven als het nodig is en gezellig aan de koffie en de vla bij de groepstrainingen.  

Wat wij van je vragen is leren om door te zetten, leren om samen te werken en aanwezig te zijn op de groepstrainingen. Met je buddy leg je de nodige kilometers op de fiets af om zo een goede conditie te krijgen.

Kijk voor meer Equipe Radar op facebook: https://www.facebook.com/EquipeRadar

Voor meer informatie over de kosten van deelname, trainingen, kleding en de fietsen kun je contact opnemen met Rard Seelen. Dit kan via email of telefonisch 088 350 5620. 


Reacties (0)

Reactie toevoegen +