Fan van Flikken Maastricht

Mariska Snel vertelt

Ik woonde in woonvorm Heisterumhoeve.

We gingen altijd met een paar bewoners naar disco de Hiemel.

Op een zondag zei de begeleiding dat er opnames gemaakt werden van Flikken Maastricht. Ze zeiden tegen mij: “Daar kom je niet bij.” Wij gingen toch kijken.

Ik ging naar Victor Reinier en Angela Schijf toe om een foto te maken. Dat was goed gelukt.

Wij zijn de hele avond daar gebleven om naar de opnames te kijken. Toen Angela effe pauze had, vroeg ik of ze wilde komen. Ze kwam naar ons toe, toen vroeg ik, wil je een dropje hebben? Angela zei: ”Bij drop ben ik niet weg te slaan.” Dus ze is erg dol op drop. We hebben ook een beetje met Angela gepraat.

Ik was 2x naar Flikken dag geweest daar was het erg druk. Ik heb persoonlijk drop gegeven aan Angela en een foto gemaakt. Als ze opnames maakten ging ik altijd kijken en praten met de crew. Ik ken bijna iedereen van de crew van Flikken Maastricht.

Ik heb een mooi dienblad gemaakt voor de crew en de acteurs. Ik ben vanuit mijn werk mijn dienblad persoonlijk gaan brengen. Iedere morgen staat dat mooie dienblad bij de ontbijttafel van Flikken Maastricht. Ik schrijf ook altijd een mooie persoonlijke brief en geef een kaartje wat ik zelf heb gemaakt. Dat lezen ze altijd als ze bij elkaar zijn. 

Ik heb zelf geregeld met iemand van de crew dat de handtekeningen op mijn t-shirt kwamen. 

Ik heb 1 keer mee gedaan met figureren in seizoen 6. Dat was erg leuk. Mijn vriend heeft ook mee gedaan met figureren in seizoen 7.

Ik heb mijn vitrinekast omgetoverd in stijl van Flikken Maastricht. Er staan veel dingen die ik zelf heb gemaakt op mijn werk. Ik heb veel interviews gedaan met mensen van Flikken Maastricht. Deze  staan ook op het Cliëntenweb van Radar.

  Mariska Snel, augustus 2020


Reacties (1)

Ik heb zelf ook dvd's flikken maastricht ik ben ook flikken maastricht fan ik 15 dvd's flikken maastricht gr frank heckmans
Frank heckmans @ 12 september 2021

Reactie toevoegen +