Diana en haar tuinplantjes

Lentebloeiers sparen en planten

    

Plantjes in de tuin

Ik heb gespaard voor de lentebloeiers. Bovendien heb ik ook nog de begeleiding, de buren en mijn maatje  gevraagd. Eigenlijk iedereen dus. Ik heb 1 maand gespaard voor de lentebloeiers, dus ik kan nu 8 doosjes gaan halen. Van ieder 30 stuks per doos. In totaal zijn dat 240 bloemen. Ik ben er heel erg trots op dat ik ze al die tijd gespaard heb.

Met het afhalen van de lentebloeiers is het prima gegaan.  Het was heel erg leuk om te doen en tevens een leerzame ervaring om te sparen en te planten. Ik hoop dat men dat ook ieder jaar weer gaat doen. Dan kunnen we de tuin opvrolijken en het gezellig maken. Bovendien ben je bezig, je kunt je niet vervelen en het is ook heel erg plezierig om te doen. 

   

Ik heb ook hulp gehad van 2 bewoners die wilden meehelpen. We moesten echter nog eventjes terug naar de Plus om extra potgrond bij te halen. Dat heeft een bewoner met zijn eigen auto gedaan. Er zijn nog 4 zakken grond gehaald, hetgeen ook genoeg was. Voorheen heb ik nog 2 zakken potgrond gekocht. In totaal hebben we 6 zakken potgrond en de tuin ziet er prachtig uit nu. In de zomer kunnen we lekker genieten van onze tuin, onze lentebloeiers en van de zon. Dat is heel erg fijn. Ik ben trots op mijzelf en ook op de begeleiding van thuis.

Dankjewel aan iedereen die mij geholpen heeft met het sparen van de zegels en het planten van de lentebloeiers.

Bedankt iedereen, 

Groetjes Diana

  Tekst Diana Mullenders

  Tekstbewerking Erwin Hoenjet

Juni 2021


Reacties (0)

Reactie toevoegen +