Gay Pride Parade

Een verslag van Mariska Snel

Mariska Snel heeft contacten opgebouwd bij het COC. Zij zoekt uit waarom sommige mensen anders van geaardheid zijn en vertelt hierover op het cliëntenweb. Eerder hield ze al een interview met Loena Maas, samen met Robert van Deyl: wat is een transgender. Ze kreeg deze zomer een uitnodiging om de Gay Pride in Amsterdam mee te maken. Hieronder haar (foto)verslag:

Wij waren vroeg vertrokken wij hadden de trein om 07:55

Wij moesten met de trein naar Eindhoven van Eindhoven met de bus naar Boxtel maar in Eindhoven was het zo druk dat er mensen waren die ruzie maakte om in de bus te gaan dus wij hebben de taxi gepakt naar Boxtel. Weer met de sprinter naar Utrecht of ’s-Hertogenbosch en dan weer met de trein naar Amsterdam.

In Amsterdam hebben we andere mensen leren kennen van het COC. Wij gingen van station Amsterdam met de tram naar de Prinsengracht, het was super druk!

Toen wij daar waren hadden we wel super goede plaatsen, zelfs nog met de wc er bij.

Om 13:00 begon het. Er waren veel boten met homoseksualiteit, lesbiennes, bi, trangenders, travestieten en Drag - Queens. Er waren super mooie boten mooi bekleed.

Toen het was afgelopen gingen we weer richting station, de andere mensen dag gezegd. Wij zijn zelf nog effe in de stad geweest, winkels gekeken, zelfs in de stad was het erg druk.

Toen wij weer op het station waren hebben we iets gegeten en gedronken. Toen weer met de trein naar Utrecht en s’-Hertogenbosch naar Boxtel, toen weer naar Eindhoven en toen weer terug naar Maastricht en toen naar huis. Ik was om 23:30 thuis......

Het was een super leuk en super gezellig dagje en vermoeiend.

  reportage Mariska Snel 5 augustus 2017


Reacties (0)

Reactie toevoegen +