Elke Slangen naar Japan

Deel 3: De herten in Nara

24 oktober 2018: Herten in Nara.

Vandaag gingen we naar Nara. Gelukkig was alles op loopafstand. Ze hadden voor mij daarom een fiets gehuurd. Dat vond ik best wel fijn. Heel veel last heb ik niet gehad van mijn voeten. Ik moest nog wel even wennen aan de fiets, maar toen ik het helemaal kon was het best fijn. 

We gingen naar een tempel maar onderweg zagen we herten. Bij bepaalde mensen kon je van die koekjes kopen die ze aten. Je kon de herten aaien, maar je moest oppassen op de mannetjes herten, want ze konden gaan bokken zoals een bok. 

Na een tijdje liepen we naar een tempel. Daar kon je naar een Boeda kijken. Ik ging niet mee naar binnen. Vond het niet interessant.

Toen ze er weer waren gingen we naar nog meer tempels. Bij de tempels heb ik even gewacht, want iemand ging even kijken of het veel trappen waren en dat was zo.

Ben later weer wat gaan fietsen en haalde iedereen in natuurlijk en iemand zei: „O, jij bent echt snel hè” (Was als een grapje bedoeld).

Opeens haalde ze me weer in, want het was een zware berg om op te fietsen. Boven aan de berg kon je op een heuvel lopen, daar moest je voor betalen en ik dacht van laat maar zitten ga wel even rusten.

Ben ook nog met een groep bij de winkeltjes wat gaan eten. Ik had toevallig maar Ramen (een soort noedelsoep) besteld en het was lekker.

Ik had nog wat koekjes gekocht voor de herten, er waren ook nog herten waar ik was. Was ook maar gaan zitten, probeerde op de foto te gaan met een hert. 

Toen de rest terugkwam ging ik met ze mee met de fiets op zoek naar een restaurant. De rest kwam later aan toen we een hadden gevonden. Het was best wel prijzig, maar dat was niet erg. Daarna heeft iemand de fiets weggebracht en zijn we met de metro teruggegaan naar onze appartementen om te gaan slapen.

25 oktober 2018 - Rusten.

Vandaag heb ik even wat gerust. Ben even wel weg geweest, was gaan zoeken naar een pruiken winkel. Ik had een adres gekregen om te gaan kijken. Het was een kwartiertje lopen volgens Google maps. Jammer genoeg niets gevonden. 

Ben toen maar naar Animate gegaan om te kijken of ik daar wat vond, maar helaas ook niets. Opeens kwam ik een winkeltje tegen met knuffels. Zag daar een knuffel liggen die een vriendin leuk zou vinden en was ook niet duur. Die had ik gekocht voor haar.

Toen ben ik terug gelopen en onderweg heb ik wat eten en drinken gekocht. Ben daarna maar naar het appartement terug gegaan en heb ik daar wat gegeten en gedronken. Ben nog wat op de tablet gaan doen en daarna naar bed gegaan.

  verslag Elke Slangen maart 2019


Reacties (0)

Reactie toevoegen +