Carnaval Parkstad grandioos succes!

Het nieuwe prinsenpaar Fred en Jessica werd uitgeroepen

Afgelopen Vrijdag 22 Januari stond weer in het teken van de jaarlijkse carnavalsavond  Parkstad in samenwerking met plaatselijke verenigingen zoals o.a. Carnavals vereniging de Geete, de Stadsprins, CV de Steebök en de vaste stemmingmaker bloaskapel Oam Zat.

Het nieuwe prinsenpaar Fred en Jessica werd eerst uitgeroepen, waarna de vele artiesten Corina Sommer, de Boske Beumkes en Kartoesj hun opwachting konden maken en zorgden voor wederom een onvergetelijke avond.

Er werd dan ook gezongen en gedanst samen met cliënten in de zaal en op de bühne.

Interview met prinses Jessica:

Prins Fred en ik, zijn uitgeroepen tot prins en prinses van carnavalsbal parkstad in Landgraaf. We moesten buitenom, achter het podium, toneelvereniging parkstad had van ons foto’s gemaakt vooraf. Zij waren K3 en hadden een voorstelling gemaakt met de foto’s, op de foto’s waren we verkleed met een pruik en snor, zodat ze ons niet konden herkennen wie we waren op de foto’s.

Eerst werd de oude prins en prinses naar voren geroepen om hen te bedanken en af te treden.Toen werden wij naar voren geroepen, iedereen was aan het klappen en juichen. Daarna werden we gedecoreerd met de capes, kroontje, bosje bloemen, scepter en Fred de prinsenmuts. Ik mocht ook mediales uitdelen, ik heb aan zangers Corina Sommer een medaille gegeven.

De Raad van Elf met de prins van het café, ik kreeg een mediale van hun, prinses van de d’r Sjtee Uul kwam daarna ook met een mediale, Prins van Heerle Baan, zij hadden iets met snoep meegenomen.

Kartoesj begon het lied te zingen „Veer hobbe de Prins in de sjtraot”, tijdens het lied kwamen alle prinsen en prinsensen op het podium, maar er stond nog een hoogheid te wachten en dat was de prins van Landgraaf samen met de jeugdprins van Schaesberg van hem kreeg ik een button, de jeugdprins van de café kreeg ik ook een button. 

Ik vond het erg gezellig maar wel warm.


Reacties (0)

Reactie toevoegen +