Carnaval AC de Kanjel 2017

Een reportage van Chantal Kieboom

24 februari ben ik mee geweest met AC de Kanjel om te zien hoe zij hun carnaval vieren. Ik kwam daar om half 12 aan en de carnavals sfeer zat er al goed in bij de cliënten en bij het personeel. Ze waren al aan het springen en dansen in zover dat dat ging bij hun.

Toen werd er op een gegeven moment aangekondigd dat het tijd was voor pauze en ze kregen toen allemaal lekker saucijzenbroodjes. Zij die het mochten hebben, die wat het niet mochten hebben kregen wat anders, aan alles was gedacht. Om half twee waren we in café het Tönneke. Daar aangekomen zat de sfeer er gelijk ook goed in. De eigenaren waren ook heel aardig voor ons. Op een gegeven moment werd het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt van AC de Kanjel. Ze straalden helemaal.

Ook de ouders van het prinsenpaar waren super trots. Toen kwam ook nog carnavals vereniging de Brainimeckers van Heugem op bezoek en die deelde ook nog decoraties uit aan het prinsenpaar. Daarna werd er nog verder gedanst. Verder wil ik AC de Kanjel en de eigenaren van café het Tönneke bedanken voor hun gastvrijheid.

  foto's en tekst Chantal Kieboom 2017


Reacties (0)

Reactie toevoegen +