REDACTIE

Leden stellen zich voor

Een mooie website maken door en voor cliënten. Daar draait het om bij AC cliëntenweb!

Klik HIER of op bovenstaande afbeelding om de video af te spelen.

Mail je reactie naar het cliëntenweb


Ik ben Danny Sprey.

Ik woon in Daalhof samen met Nancy.

Mijn hobby’s zijn wandelen, muziek, voetballen en fietsen.

Ik werk bij Maasveld in het magazijn. Ik werk al 25 jaar bij Maasveld.

Nancy en ik zijn 13 jaar samen. We doen alles samen.
We gaan ook trouwen op het voetbalveld. Als het mooi weer is geven we elkaar het jawoord op de middenstip en daarna groot feest in de voetbalkantine in Heugem. 

Voetballen doe ik al 27 jaar bij dezelfde voetbalclub. Ik zit met Nancy in hetzelfde team. 
Mijn voetbalclub is MVV en PSV en RKHSV.  Olympique Lyon, AC Ajaccio en SC Bastia en nog veel meer Franse clubs.

Mijn favoriet land is Frankrijk.

Ik wandel ook mee met de Heuvelland vierdaagse in Berg & Terblijt.

Ik doe veel met muziek. Ik zoek muziek en zet alles op usb-stick.
Ik ben nu bezig met NPO radio 2 top 2000. Ik schrijf alles op in een schrift.
Van 1999 naar 2020, dat ik een hele complete lijst heb.

Dat is mijn grote hobby.


Ik ben Julian Savelberg.

Ik ben 22 jaar en ik ben geboren in Rotterdam.

Mijn hobby’s zijn series kijken en muziek luisteren.  Drummen, naar concerten gaan, met vrienden afspreken en voetbal kijken. Ik ben zelf groot Feyenoord supporter. Ik heb daar ook een seizoenskaart.
Hiervoor heb ik een paar jaar in een kantine gewerkt en bij PAMEIJER MEDIA,  een beetje zoals het Cliëntenweb waar ik nu werk. 

Ik werk nu sinds 2 maanden op de maandag en donderdag op de Athoslaan. Ik doe daar vooral veel dingen snijden en schoonmaken.  

Bij het Cliëntenweb werk ik nu ook al twee maanden. Ik heb al iemand mogen interviewen en dat heb ik voor een deel zelf uitgewerkt op de computer. Dat vond ik erg leuk om te doen.
Verder heb ik ook al geholpen met interviews voorbereiden en met wat andere dingen op de computer. 
Tot nu toe bevalt het mij erg goed hier. Ik hoop dat ik mij hier nog verder kan blijven ontwikkelen. 
Een van mijn dromen is om later journalist te worden en ik hoop daarin hier veel te gaan leren! 


-

Ik ben Erwin Hoenjet. Ik ben geboren in Berg en Terblijt en inmiddels al weer 54 jaar oud. Na de middelbare school in Maastricht en een mislukte studie Rechten ben ik als gesjeesde student bij Radar terecht gekomen. Met veel plezier woon ik nu al geruime tijd in Meerssen. Mijn hobbies zijn muziek en lezen. Vanaf eind oktober 2019 werk ik op de maandagmiddag enkele uren bij het Cliëntenweb van Radar samen met Elke en Robert, waar ik teksten redigeer op de computer. 

Ik zou graag willen leren dat ik wat beter met internet overweg kan.


Hallo allemaal,

Ik ben Mariska Snel en ik ben 42 jaar.
Ik woon in Maastricht.
Ik woon zelfstandig binnen Radar, heb een eigen appartement en heb 1 keer in de week begeleiding.
Mijn hobby’s zijn films en series kijken, 3d kaarten maken, de sims 4 spelen op de computer, diamond painting en ik ga graag kienen.
En ik hou van verschillende soorten muziek zo als hardcore, Angelina, hip hop, Celine Dion en Madonna.
Ik ben superfan van flikken Maastricht.
Heb een huisdier, ik heb een kat met de naam Angel. Hij is mijn oogappeltje.
En ik heb een hele lieve vriend. Mijn vriend zijn naam is Dave en hij woont in Kerkrade. Wij hebben een relatie van 10 jaar en ik ben erg gelukkig met hem.
Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag bij de Athos.
Op maandag en woensdag werk ik bij het cliëntenweb.

Veel groetjes, Mariska Snel


Mijn naam is Robert Van Deyl en kom uit Maastricht.
Ik woon op woonvorm De Valk te Valkenburg.
Muziek is mijn grote hobby.
Ik hou van alle soorten muziek behalve Duitse slagers en het levenslied.
Ik bezoek graag kringloop winkels, rommelmarkten en een paar platenzaken.
Ik werk twee dagen voor het Cliëntenweb en een dag bij het Glaashoes.
Bij het Glaashoes doe ik allerlei kunstzinnige dingen zoals schilderen en schetsen tekenen.
Mijn werkzaamheden bij het Cliëntenweb zijn foto’s bewerken, interviews, muziek maken via de computer voor een film of diavoorstelling en met z’n allen ideetjes bedenken.
Mijn lievelingseten is chili con carne en nasi.


Ik ben Elke Slangen. Ik help mee aan het Cliëntenweb, omdat ik het leuk vind.
Het leek me in het begin leuk en dat vind ik nog altijd. 
Mijn hobby's zijn: Met de computer bezig zijn, haken, breien, hockeyen, tekenen, Fandubs maken.
Fandubs zijn nagesproken clips van series en films. Je kunt mij daar volgen via youtube onder de naam ElkeChan.

Wat doe ik bij het Cliëntenweb?
Ik schrijf en maak video verslagen.
Maak ook foto's en als het moet bewerk ik ze gewoon.
Ik beoordeel ook verslagen en als ik iets zie wat niet klopt meld ik het.

Dat was het zo'n beetje. 

En misschien tot héél snel. 


He mensen ik ben Henry Verbroekken  

Woon op Jacintahof  in Brunssum. Ik doe voor de hobby iets met modelbouw en nog veel meer maar bovenal ben ik geïnteresseerd in jullie verhalen want ik ben ook nog lid van de cliënten website! Deze is bijna af maar ik heb wel jullie hulp er ook bij nodig want hij vult zich echt niet vanzelf dus, heb je een interessant verhaal wat je met mij kwijt wilt en de rest van Radar natuurlijk ook mail me maar : henry.verbroekken@gmail.com 


Ik ben Riccardo Albert, geboren in 1992 in Maastricht. In juli 2020 ben ik een kijkje gaan nemen bij het cliëntenweb, toen heb ik besloten mee te gaan doen. Ik kreeg een laptop van de cliëntenweb om op te werken en maakte meteen mijn eerste videoanimatie. Door de coronapandemie ging ik aan mijn videoanimaties werken op locatie BMV Aldenhof, ik stuur ze dan digitaal naar de begeleider. Die zorgt dat het online komt te staan. Videoanimaties maken vind ik heel leuk om te doen, daarom ben ik bij de cliëntenweb gaan werken. Ik heb al verschillende videoanimaties gemaakt, een animatie waarin ik mezelf voorstel, uitleg van de donorwet, de 2020 kerstgroet, een animatievideo met informatie over de coronapandemie, animatievideo’s over steden enz. Naast het maken van videoanimaties heb ik ook nog andere hobby’s: op reis gaan binnen en buiten Europa om andere culturen te leren kennen, uitstapjes maken naar vrienden, attractieparken bezoeken, ik ben ook lid van een zwemclub.  

In een animatie stelt Riccardo zichzelf ook nog voor. 
Klik HIER om de animatie te bekijken.  


Hoi allemaal

Hier bij wil ik mij even voor stellen aan iedereen. 
Mijn naam is Chantal Kieboom ben 38 jaar oud en ik ben werkzaam in AC Maasdomijn het hoofdkantoor van Radar. 
Mijn hobby 's zijn koken, computeren, muziek luisteren en opstap gaan. 
Mijn lievelings muziek is rap muziek zo als bijvoorbeeld Ali B, Yes R, Huub Adriaans en Nederlandstalige muziek. 
Ik werk ook nog voor de cliënten website van Radar als reporter en redactie lid, vind dat super leuk om te doen. Verder heb ik tekst en uitleg gekregen hoe ik het beste foto's kan maken. Dit werd gedaan door een van de twee huis fotografen en heb ik de cursus spraak omzetten naar tekst succesvol afgerond.
En verder sta ik spontaan in het leven en ik ben behulpzaam voor anderen.

Met vriendelijke groeten Chantal Kieboom


Hallo, mensen 

Mag ik jullie allemaal even voorstellen aan mij? Mijn naam is Jennifer Jamin en ik ben 28 jaar oud. Ik woon sinds half september 2015, verhuisd van Wijlre, in de nieuwe woonvorm Heugem in Maastricht. Ik zit op Ac Belfort en ik heb een hobby dierenverzorger als bijbaantje(soms onbetaald) geld verdienen. Mijn grote hobby's zijn sporten, tekenen en schilderen, muziek luisteren en film kijken, computeren en games spelen. 

Ik vind het leuk om video filmpjes te maken voor de cliëntenwebsite als camera filmer en ik ga ook leuk zelf een verkorte animatie clip maken op de laptop. Dan zet ik online op facebook en op YouTube kanaal. En tenslotte op de cliëntenwebsite ben ik ook bezig met computers te maken, ik ben heel handig erin met het vakgebied van informatica en klein stukje van technologie. Als lid van de cliëntenwebsite van Radar ben ik echt geïnteresseerd in sportverenigingen, muziek, concerten. En grappige coole filmpjes maken bij de cliënten bij hun dagelijkse leven. Ook van mensen zonder beperking maak ik reportage waarin bepaalde besproken onderwerpen over hun eigen verhaal gebaseerde leven van de studie, levensgebeurtenis, op het werk, opleiding en heel veel meer op te noemen.


Hallo mijn naam is Emiel of je mag me Emilio noemen. Ik ben 31 jaar, ik ben gay en single. Ik ben heel goed in verhalen schrijven over de Efteling, mijn (fiets-) vakanties. Ik heb een verzameling van de Efteling, auto’s en vliegtuigen en andere dingetjes die ik heb gekregen.  

Ik heb helaas geen fijne jeugd gehad. Ik heb gewoond in Gastenhof (eerst heette het Jongens Hof).  Daar leerde ik twee fantastische mannen kennen, Peter & Jos. Eerst ging ik één dag bij hun en waren ze een speelgezin voor mij. Later mocht ik blijven logeren en werden ze mijn pleeggezin. Om de twee weken bleef ik bij hun logeren in het weekend. Daarna ging ik ook met vakanties bij hun blijven en gingen we nieuwe plaatsen ontdekken zoals Amsterdam of Maastricht.   

Toen ik 16 werd mocht ik mee naar Brazilië met carnaval één week en later in dat jaar ook in de zomer twee weken. Ik vond het heel leuk in Brazilië. Met name het strand en het appartement waar we verbleven, die was vlak aan zee. Peter en Jos betekenden toen al heel veel voor me.  

Peter wilde dat ik gelukkig ben en heeft mij geholpen om bij Radar te gaan wonen toen ik 18 werd. Ik heb eerst in Valkenburg gewoond waar ik een van de liefste begeleiding had. In Valkenburg heb ik gewerkt bij de Valkenier. Ik heb stage gelopen bij het Kruidvat in Valkenburg en daarna kreeg ik een contract daar. Het was een heel leuke en leerzame tijd. Daarna ben ik verhuisd naar Maastricht waardoor het moeilijker werd om de baan te behouden. Ik heb in Maastricht ook bij de C1000 gewerkt voor twee jaar. 

In Maastricht kon ik vaker afspreken met Peter, we gingen regelmatig met elkaar lunchen. Onze favoriete lunchplek was Mommus. Ik woon nu op de Fibrillendonk en ik werk bij Belfort en Cliëntenweb.


Wie ben ik voor het cliëntenweb.

Ik ben Dylan. Ik zit in het comite van de cliëntenweb.
Een van mijn taken is filmen en filmmontage voor sommige projecten.
Dat zijn mijn bezigheden voor de website.

Gr. Dylan Schmitz


Mijn naam is Leon Moonen.

Mijn grote passie is foto's  maken en vooral van onweer.
Ik maak ook foto's van de uitstapjes van Radar. Zoals de boottocht en het uitstapje naar Bokrijk.

Ik ben sinds April 2014 lid van het clientenweb.
Ik vind het heel leuk. ik ga een dag minder werken Ik wil meer tijd aan mijn hobby besteden.
Groeten Leon


Klik HIER of op bovenstaande afbeelding om de video af te spelen.

Wij zoeken dag en nacht naar leuke verhalen, hobby's om verslag van te doen, want de website vult zich niet vanzelf!

Mail je reactie naar het cliëntenweb


Reacties (3)

Dag allemaal,
Wat een mooi cliënten web hebben jullie gemaakt!
Het is leuk om de verhalen te lezen en de filmpjes te bekijken.

Bij Amerpoort maken we een magazine voor en door cliënten.
Dat doen we met de medewerkers van 'EdLoket'.
Wij werken aan begrijpelijke taal bij Amerpoort.
Dat vinden we erg belangrijk.

Misschien gaan wij later ook wel zoiets doen als wat jullie doen.
Een magazine niet alleen op papier. Maar ook op internet.

Mogen we dan een keer bij jullie op bezoek komen?
Om van jullie te leren hoe dat moet?

Groeten,
Jacqueline Mijnders
EdLoket, Amerpoort
Jacqueline Mijnders @ 22 februari 2019
Hallo allemaal,

Een hele mooi cliënten web hebben jullie. gemaakt. Tevens wensen wij de nieuwe leden heel veel succes en werkplezier bij het cliënten web.
Marion en ik zijn het cliënten web aan het promoten in de deelraden/clusterraden, zodat alle nieuws goed gelezen gaat worden. Wij blijven in contact met elkaar!
Succes met zijn allen!

Groetjes, Veronique Doornbos
Veronique Doornbos-Koumans @ 22 april 2021
Wat een gaaf initiatief, verhalen van bewoners, door bewoners.
Puur en uit het hart.
Ben benieuwd naar de verhalen.
Dennis @ 02 juni 2021

Reactie toevoegen +