Landelijke ontmoetingsdag COC

een verslag van Mariska Snel

Ik mocht van het COC weer mee op uitstapje. Deze keer was dat de landelijke ontmoetingsdag in Utrecht voor mensen met een beperking. Het COC is een vereniging voor mensen die wat anders zijn geaard, zoals homo’s, lesbisch, bi en transgender.

Wij gingen met de trein van Maastricht uit naar Utrecht. Wij kwamen om 10.50 uur aan en hoefden niet lang te lopen tot de plek waar we moesten zijn. We moesten eerst aanmelden. Daar zagen wij Jessica Maes (van Zonder Stempel) ook. Er waren veel mensen van andere COC’s. Ze kwamen uit alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Utrecht, 's Hertogenbosch en nog veel meer steden.

De bedoeling van de dag is om andere mensen te leren kennen en misschien nieuwe vrienden te vinden.

Wij gingen naar de gymzaal. We kregen een hartelijke welkom. Ze hebben nog gesproken over de dag en daarna gingen we met z’n allen lunchen. We kregen koffie, thee en broodjes en we konden praten en elkaar leren kennen. 

Na de lunch hebben we kennismaking bingo gedaan. 

Daarna begonnen de workshops. Er waren workshops over: dansen, koken, spelletjes, flirten en speeddaten.

Ik heb dansen en koken gedaan. Daarna hebben we lekker gegeten en na het eten hebben we de bus gepakt naar het station en om 19:09 uur hadden wij de trein terug naar Maastricht. Ik was om 21:40 uur thuis.

  reportage Mariska Snel september 2017


Reacties (1)

Hallo lieve mensen Landlijk ontmoetings dag 2017 was een geslaagde Met vele mensen uit het hele land
Zo zou het altijd moetten zijn
Met vriendelijke groeten van Happy Boys en Girls
frank visser @ 26 november 2017

Reactie toevoegen +