Gouden Prokkels 2017 uitgereikt

Mariska en Robert delen in goud!

COC Limburg heeft een Gouden Prokkel gekregen in de categorie Mensenrechten Prokkel voor het organiseren van de Regenboog Prokkel: mensen met en zonder verstandelijke beperking hebben zich door middel van tal van activiteiten ingezet voor een lesbisch-, homo-, bi- en transgender- (lhbt-) vriendelijk Maastricht.

Mariska Snel en Robert van Deyl horen ook bij de prijswinnaars:

Zij hebben tijdens de Regenboogprokkel in Maastricht op 14 juni een interview gehouden met transgender Loena Maas.

Daarna kwam er een bericht van Jessica Maes coordinator COC:

"Op 30 juni is de uitreiking van de nationale prokkel prijs. Uit 362 initiatieven zitten we (COC Maastricht) bij de laatste 3! De uitreiking is in Utrecht om 14 uur. Zouden Mariska en Robert graag mee willen? De hele regenboog prokkel is genomineerd.  Wel is het interview een erg belangrijk onderdeel. Graag willen we deze tijdens de presentatie voor de jury in the picture zetten."

Mariska en Robert zijn inderdaad meegereisd naar Utrecht, samen met het COC Limburg. De spanning was te snijden, want ze kwamen pas als laatste aan de beurt.....

En op het allerlaatste moment hoorden ze dat ze de gouden Prokkel van de Mensenrechten gewonnen hadden!

Beiden waren erg moe van zo’n lange dag. Rond 9 uur waren ze terug in Maastricht. Robert is meteen naar huis gegaan. Mariska heeft nog heerlijk met de groep meegegeten.

Lees HIER de nabeschouwing op het interview met Loena Maas

Klik HIER om de film te bekijken

  Mariska Snel

  Robert van Deyl juni 2017


Reacties (0)

Reactie toevoegen +