Coronanieuws Radar Vrije Tijd

16 december 2020

Zoals velen weten gelden in heel Nederland vanaf dinsdag 15 december 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In de persbijeenkomst op 14 december lichtte Minister-president Rutte deze maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe.

Voor Radar Vrije Tijd betekent dit dat wij geen clubjes en activiteiten mogen aanbieden t/m 19 januari. In onderling overleg is besloten dat Radar Vrije Tijd op slot gaat t/m 31 januari. We nemen wat meer tijd om goed voorbereid veilig en verantwoord opnieuw te starten.

  • Dit betekent: dat vanaf maandag 1 februari weer alle clubjes en sportactiviteiten starten, tenminste als dat dan weer mag.
  • Daarom: ontvangt iedereen half januari een mail met informatie over de herstart van zijn/haar clubje en/of sportactiviteit in het nieuwe jaar
  • Ook belangrijk om te weten: in januari organiseren wij geen activiteiten voor de Vriendenkring, jr. Vriendenkring, Heppieclub en Vriendenclub Parkstad
  • Fijn om te weten: niemand betaalt over de maand januari contributie.

Ik wens iedereen gezellige Kerstdagen, maak er mooie dagen van op die manier waarop het wel kan en mag. Op 30 december ontvangen jullie van mij nog een hele leuke verrassing via de mail. Daarom ook nog geen nieuwjaarswens.

#Blijfgezondallemaal

#hawnogffpin

Vanaf nu t/m 10 januari ben ik telefonisch en via de mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Echter van 23 december t/m 3 januari heb ik vakantie.

Met vriendelijke groet,

Monique Hollanders
Coördinator 'Radar Vrije tijd'.

088-3505952


Reacties (0)

Reactie toevoegen +