Coronanieuws Radar Vrije Tijd

Activiteiten worden aangepast

In verband met de nieuwe aangescherpte corona maatregelen passen wij de activiteiten van Radar Vrije Tijd aan:

  • Alle wekelijkse clubjes mogen doorgaan, deze clubjes zijn met minder dan 30 mensen. In overleg met vrijwilligers wordt bepaald welke club wel/niet doorgaat. Als de club niet doorgaat is dit omdat de groep vrijwilligers van die club dit besluit heeft genomen.
  • De maandelijkse vriendenclubactiviteiten gaan daar waar mogelijk gewoon door met maximaal 30 personen. Dit gebeurt in overleg met de vrijwilligers en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Mochten clubjes/activiteiten niet kunnen doorgaan dan zal de contactpersoon van het clublid hier tijdig een een mail ontvangen.
  • Dagtocht de Peel op zaterdag 24 oktober is helaas geannuleerd. Alle mensen die aan deze dagtocht zouden deelnemen zijn inmiddels via geïnformeerd. Hun contactpersoon heeft een mail hierover ontvangen.
  • De Sinterklaasactiviteit op zaterdag 28 november in de Pathé bioscoop in Maastricht kan tot nu toe gewoon doorgaan. Uiteraard houden we rekening met de groepsgrootte van maximaal 30 mensen. Aanmelden is nog mogelijk. https://www.radar.org/live/12-10-28-november-sinterklaas-activiteit-radar-vrije-tijd

Kerstactiviteit

We zijn druk bezig om een passende Kerstactiviteit te bedenken omdat we ondanks alles toch aandacht willen schenken aan het Kerstfeest met cliënten en vrijwilligers.

Vragen of meer informatie?

Voor vragen en meer informatie over Radar Vrije Tijd kun je contact opnemen met Monique Hollanders, coördinator Radar Vrije Tijd: mail vrijetijd@radar.org of tel. 088-3505952

14 oktober 2020


Reacties (0)

Reactie toevoegen +