Workshop fotografie deel 2

Door Angelo Verbrugge en Bram Elffers

Angelo Verbrugge en Bram Elffers hebben begin juni voor de tweede keer een workshop fotografie gegeven voor de fotografen van het cliëntenweb. Ook mensen die geen lid zijn, maar fotografie als hobby hebben waren welkom.

Op twee zaterdagochtenden werd afgesproken bij AC den Hoof in Valkenburg, waar gestart werd met grondige theorie. Alle pittige onderwerpen, waar je op moet letten met fotograferen, kwamen aan de orde.

Daarna ging iedereen het kasteelpark in om de opdrachten uit te voeren.  

Tot slot werden alle foto's die de fotografen en de deelnemers gemaakt hadden, besproken. Je zag dat het best veel informatie was.

Angelo en Bram vonden het heel leuk om de workshop te geven. "Het was ook fijn om te kunnen waarnemen dat verschillende onderdelen die wij behandeld hebben zijn blijven hangen. Ook verrassend te horen dat Robert van Deyl na afloop zei dat hij misschien wel een nieuwe hobby gekregen heeft!!! Schitterend!", aldus Angelo.

Bram heeft na afloop onmiddellijk een album gemaakt met zijn foto's van de workshop. Hij heeft bij iedere foto commentaar gezet. Zo kan iedereen alles wat besproken is nog eens op het gemak terugzien.

Angelo en Bram, super bedankt voor jullie vrijwillige inzet en gedegen voorbereiding! Het was een leerzame workshop!

juni 2016


Reacties (0)

Reactie toevoegen +