Mirjam Bouwens vertrouwenspersoon

interview door Henry Verbroekken

Onlangs had ik een interview met mevr. Bouwens ze is de vertrouwenspersoon van Radar. Wat een vertrouwenspersoon doet leg ik hieronder uit.

Mirjam is een vertrouwenspersoon; ze is er zowel voor cliënten als voor hun ouders. Ze luistert naar je als je met een probleem zit. Denk hierbij aan een probleem op je werk of met een medebewoner.

Mirjam behandelt ook andere vragen denk hierbij aan verhuizen, dingen van vroeger waar je nog mee zit, ruzie met begeleiding. Als je er zelf niet uitkomt, is het soms fijn om je verhaal te doen. Zij luistert dan naar je en gaat als je dat wil ook nog een oplossing zoeken met je. Mirjam komt echter pas in beeld als je er met je begeleiding niet uitkomt. 

“Mijn visie is: als je cliënt bent bij Radar kan je een beroep op mij doen mocht je er binnen je eigen netwerk niet uitkomen.” Ze neemt ook een stukje grijs gebied mee.Stel je woont wel bij Radar maar werkt voor bijvoorbeeld WOZL en iemand maakt jou het leven zuur op je werk. Dan ga je naar de vertrouwenspersoon van WOZL. Maar je kunt ook contact met mij opnemen. We hebben er dit jaar goede afspraken over gemaakt met WOZL.

De samenwerking tussen Radar en WOZL ontwikkelt zich nog verder om de cliënten die extern werken een goede oplossing te bieden. Radar heeft bijvoorbeeld veel kennis in huis via de gedragskundigen, die externe werkgevers niet hebben. Met een aantal andere werkgevers zou ik ook nog in gesprek willen komen, zodra ik daar de tijd voor vind”.

"Tot slot heb ik nog een vraag aan jullie! Denk eens mee over hoe je met mij in contact wil komen.  Bellen kan al: 06 50 64 42 09 en mailen ook"

m.bouwens@radar.org

 interview Henry Verbroekken 2015


Reacties (0)

Reactie toevoegen +