Lilian van Saanen

vertelt hoe ze woont en over haar werk en hobby's

Ik ben van thuis uit in Valkenburg gaan wonen.

Eerst heb ik een tijdje in de Walravenstraat gewoond,  bijna een jaar. Ik kreeg toen last van mijn knie, ik kon bijna niet veel trappen lopen en in de Walravenstraat zijn veel trappen.

Ik heb een knie operatie gehad. Tot december ben ik in Heerlen in de Plataan geweest voor revalidatie. Toen ik terug kwam ben ik in Broekhem gaan wonen en ik woon nu in woonvorm het Anker. Daar woon ik nu al een paar jaar. Ik woon er graag en heb een mooie kamer met douche en wc. Het is hier rustig en het is een gezellige groep. De leiding is ook erg vriendelijk. Ik maak graag een praatje met de mensen op het Anker.

Op maandags ga ik één keer in de maand volksdansen, dat is leuk om te doen. Op donderdagavond ga ik altijd zwemmen in de Polfermolen.

Werk en hobby's

Op mijn werk pak ik snoep in, verschillende soorten. Het is leuk werk.

Daar heb ik op donderdagmorgen ook 2 uur computerles. Dat is heel leerzaam om te doen.

Om de week ga ik naar mijn familie, dat is altijd gezellig. Ik ga ook wel eens graag winkelen in Heerlen. Ik koop helemaal zelf mijn eigen kleding.

Binnenkort gaan we op het werk sieraden maken op een andere locatie van WOZL, we krijgen daar een workshop. Lijkt me heel leuk om te gaan doen!

Ik doe ook loomen, zelf armbanden maken met loombandjes en ik kleur graag in een Mandala kleurboek, verschillende figuren en kleuren, heel leuk om te doen!

In mei gaan we met de Personeelsvereniging Bowlen, dat is ook altijd leuk.

Nu stop ik met dit schrijven, ik hoop dat jullie dit een leuk verslag vinden.

Groetjes, Lilian van Saanen.

april 2016


Wil jij ook iets leuks vertellen over jezelf, of wonen bij Radar of over je werk of een leuke hobby?

Stuur ons een E-mail!


Reacties (1)

Erg leuk om te lezen, Lilian!
Anoukje @ 08 juli 2016

Reactie toevoegen +