Nadine Willems

interview Chantal Kieboom

Familie

Nadine Willems is een leuke spontane meid van 21 jaar oud en woont samen in een leuk huisje in Wittevrouwenveld. Met haar vriend heeft ze liefhebbende pleegouders waar ze het super goed mee kan vinden. Helaas is haar biologische moeder overleden maar haar biologische vader leeft wel nog. Ze heeft wel nog zo nu en dan contact met hem. Aan haar pleegouders heeft ze heel veel steun en toeverlaat.

Vrije tijd en hobby’s

Nadine is ook in haar vrije tijd zeer bedreven. Ze doet aan snowboarden. Ze wandelt vaak met haar leuke en lief hondje. Daarmee gaat ze ook naar het strand. Ze doet ook aan hiphop dance vindt ze super en leuk om te doen en hier kan ze ook haar energie in kwijt. In verbant met haar ADHD is dit voor haar een uitlaatklep.

Werk/stage

Nadine Willems loop hier stage vanuit het Leeuwenborg in Maastricht. Ze werkt bijvoorbeeld bij Vijverdal dit doet ze als bijbaantje. Uiteindelijk wil ze de verslavingszorg in. Nadine bewijst dat je ondanks ADHD toch alles kan bereiken. Wat jezelf wilt waar wilskracht en doorzettingsvermogen heel belangrijk zijn.

05-06-2015 interview Chantal Kieboom


Reacties (0)

Reactie toevoegen +