ESTHER BOUWENS

Interview Chantal Kieboom


Esther Bouwens  

Is een leuke spontane meid van 32 jaar oud.Zij woont sinds 4 maanden helemaal zelfstandig in Heugemerveld en ze is superblij dat ze daar nu woont. Ze heeft daar een superleuk appartementje. Esther heeft ook nog 3 zussen waar ze het super goed mee kan vinden. Ook heeft ze nog twee lieve ouders, die ook in deze tijd haar steun en toeverlaat zijn.


Vrije tijd en hobby

Tijdens haar vrije tijd is Esther zeer bedreven in wat ze doet. Ze maakt kaarten en gebruikt haar spirituele gaven. Daar vindt zij haar rust in. Ook de ouderen van AC Scharwijerveld zien haar dan ook super graag, ook al is het maar een keer in het jaar, om de kaarten te verkopen die ze zelf maakt. Ook haar collega's van Maasdomein bestellen bij haar de kaarten.

Haar Werk

Esther is aan het werk als locatie assistent op het Maasdomein. Ze vind deze functie leuk. Ze leert door dit beroep ook heel veel mensen kennen. Dit is wat Esther juist zo leuk vindt aan haar beroep. Esther wil graag blijven maar is door de bezuinigingen niet meer zo zeker van haar baan. Daar maakt ze zich wel zorgen over. Haar hoofd is Kim Regtop, In deze tijd haar steun en toeverlaat. Esther moet van haar hoofd wat meer open zijn wat betref haar werk. Ook haar aanspreekpunt Heidie Kesler-Beckers, is in deze tijd haar steun en toeverlaat.

 01-04-2015 reporter Chantal Kieboom

bijgewerkt in december 2016


Reacties (0)

Reactie toevoegen +