Angelique Sijen

interview Chantal Kieboom

Wonen

Angelique Sijen is een leuke spontane meid van 33 jaar oud. Momenteel woont zij in woonvorm Amby in de Severen straat waar ze een eigen appartementje heeft. Ze voelt zich daar heel prettig. Ook heeft ze twee lieve ouders waar ze het super goed mee kan vinden en die ook haar steun en toeverlaat zijn.

Vrije tijd en hobby's

Angelique is in haar vrije tijd zeer bedreven in haar hobby. Zwemmen, tv kijken en vooral naar Goede tijden, slechte tijden, haar lievelings programma. Ze reist haar idolen achterna van Utrecht tot Amsterdam. Ook gaat ze graag met vriendinnen op stap maar ook met haar familie gaat ze graag op stap. Ze is met haar 2 nichten naar Amerika geweest. Dit was voor Angelique een hele belevenis.

Werk

Angelique werkt op AC Maasdomein. Dit is het hoofdkantoor van Radar. Daar werkt ze in de kantine en wel 3 dagen in de week, op dinsdag, donderdag en vrijdag. De werkzaamheden wat ze hier doet zijn: maken van fruitsalade, de was verzorgen en de tafels in de kantine maakt ze ook schoon. Ze werk sinds kort een dag in de week, en wel op de woensdag, in een peuterspeelzaal in Amby. Ze gaat daar lopend naar toe.
Daar doet ze met de kinderen puzzelen en knutselen. Als ze pauze hebben zet ze alles klaar en als de pauze voor bij is ruimt ze alles weer op. Ook daar heeft ze leuke collega s ook al was het in het begin even wennen.

 2 juni 2015 reporter Chantal Kieboom

Reacties (0)

Reactie toevoegen +